Direct contact?stuur een e-mail of bel naar:

Veiligheidsglas Wassenaar

Veiligheidsglas Wassenaar

Bent u op zoek naar een professioneel en vakkundig glasbedrijf voor glaszetten, glasherstel en andere werkzaamheden op het gebied van glas? Dan bent u bij Glashandel Sloos aan het juiste adres! Wij zijn de glasexpert in Leiden en wijde omgeving. U kunst bij ons ook terecht als het gaat om glasschade, onze glasherstellers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Natuurlijk bent u bij Glashandel Sloos ook aan het juiste adres voor levering van verschillende soorten glas, waaronder veiligheidsglas Wassenaar. Bij al onze producten, werkzaamheden en klantcontact staat kwaliteit voor kwantiteit. Dit houdt in dat wij de kwaliteit voorop zetten, waardoor wij u kunnen verzekeren van de beste kwaliteit voor de scherpste prijzen.

Waarom veiligheidsglas Wassenaar?

Als u thuis of binnen uw bedrijf beschikt over kostbare bezittingen, of u wilt simpelweg zeker zijn van veiligheid, dan is het raadzaam om veiligheidsglas aan te schaffen. Veiligheidsglas, ook wel gelaagd glas genoemd, bestaat uit minstens twee lagen glas die met elkaar verbonden zijn doormiddel van een folielaag. Zoals de naam al zegt is dit glas zeer veilig en daarnaast ook erg sterk en soms zelfs kogelwerend. Het grootste voordeel van veiligheidsglas is dat het voor inbrekers heel wat lastiger wordt om via de ruiten in te breken. Daarnaast is dit type glas een stuk veiliger voor eventuele ongelukken in huis. Als een ruit breekt of als er iets tegenaan wordt gegooid, houdt het folie de verschillende lagen glas bij elkaar, zodat er geen scherpe stukken op de grond terecht komen.

Interesse in veiligheidsglas van Glashandel Sloos?

Veiligheidsglas Wassenaar wordt steeds vaker toegepast. Met name wanneer het glas tot aan de grond komt, is het aan te raden hier stevig glas voor te gebruiken. Heeft u interesse in onze producten of werkzaamheden of zou u graag nog wat meer informatie willen? Neem dan contact met ons op, dan helpen onze specialisten u verder.

Veiligheidsglas [pb-city]

Glaswerkzaamheden

Keuken achterwanden

Keukenachterwanden (Lacobel) in iedere gewenste kleur voor uw keuken!

Cabine glaswanden

Wij leveren ook glaswanden voor douche en stoomcabines.

Maatwerk spiegels

Wij maken spiegels geheel op maat, in alle vormen en maten.

Woning isoleren

Isoleer uw woning door het plaatsen van HR+ en HR++ glas.

Brandwerend glas

Brandwerend glas geeft zekerheid en biedt extra veiligheid.

Ventilatie techniek

Ventilatie techniek met glasroosters.

Vraag direct een offerte aan!

    Betreft:

    Bestanden uploaden: