Direct contact?stuur een e-mail of bel naar:

Glasreparatie

Glashandel Sloos staat 24/7 voor u klaar!

Schade aan uw ruiten kan zomaar gebeuren. Soms kan de schade groot zijn dat er barsten in zitten, maar het kan bijvoorbeeld ook zijn dat er krassen of oneffenheden in het glas ontstaan.

Heeft u glasschade? Neem dan contact met ons op. Wij komen uw glasschade zo snel mogelijk repareren. Het is immers belangrijk dat extra (overbodige) schade wordt voorkomen en dat het inbraakgevaar wordt beperkt.

Glasbedrijf [pb-city]

Glashandel Sloos bedrijfsinformatie

Glashandel Sloos is in 2000 opgericht door Marco Sloos. Hij had toen al ruime ervaring op in de glasbranche. De gedachte om dichtbij de klant te staan en kwaliteit te leveren, is terug te vinden in de serviceverlening en de toepassing van de kwaliteitsmaterialen.

De glashandel werkt zowel met eigen personeel als geselecteerde zelfstandige glasherstellers, voornamelijk in de regio Zuid-Holland. Glashandel Sloos werkt niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven, gemeenten en andere instellingen. Het werkgebied is voornamelijk Leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn, de Duin-, en Bollenstreek en de omliggende gemeentes.
Samen met collega’s geven wij de service die u wenst.