Direct contact?stuur een e-mail of bel naar:

Triple beglazing

Triple glas voor kozijnen, ramen en deuren!

Glashandel Sloos kan de kozijnen, ramen en deuren voorzien van triple glas. De beglazing heeft een aanmerkelijk betere isolatiewaarde. Zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Kies dan voor kozijnen met triple glas! Daarmee heeft u direct de beste isolatie voor uw ramen.

Wat is Triple glas?

Isolatieglas dat uit drie bladen floatglas bestaat, met daartussen twee afstandhouders, dat is triple glas. Triple glas wordt ook wel HR+++ glas genoemd of driedubbel glas.  De afstandhouders zijn gevuld met gas en rondom hermetisch afgesloten. Op 2 van de 3 bladen is een warmte reflecterende coating aangebracht. Hierdoor ontstaat er een isolatieglas dat net zo duurzaam is als dubbelglas, maar met een verbeterde isolatiewaarde en een hoger comfort. Vooral woningen met alleen vloerverwarming zullen met triple beglazing duidelijk verschil merken, doordat er minder koudeval langs het raam komt. Daarnaast heeft triple glas als voordeel dat de oppervlaktetemperatuur van de binnenruit hoger is. Ook zal de ruit minder afkoelen bij extreme weersomstandigheden ten opzichte van dubbelglas.

Voordelen op een rijtje

  • Geen koudeval meer langs de ramen
  • Betere isolatiewaarde dan gewoon dubbelglas
  • Ideaal voor woningen met alleen vloerverwarming
  • Energie besparen

Triple glas zorgt niet alleen voor energiebesparing, maar ook voor een comfortabelere leefomgeving! Wilt u graag advies? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de situatie ter plekke te bekijken. Neem contact met ons op!

Gehard glas [pb-city]