Direct contact?stuur een e-mail of bel naar:

Glassoorten

Diverse glassoorten

Glashandel Sloos werkt uitsluitend met glas van kwaliteitsfabrikanten, zoals Pilkington, Saint-Goben en Lacobel. Wij kunnen verschillende glassoorten leveren.

Veiligheidsglas

Er is één nadeel aan glas: het kan breken. De grote scherpe stukken kunnen ernstige verwondingen veroorzaken. Daarom wordt steeds vaker veiligheidsglas voorgeschreven en toegepast. Het bestaat in twee vormen:

  • Gehard: het glas valt bij een inslag in duizenden stompe stukjes uiteen.
  • Gelaagd: door tussenliggende folie ontstaat er alleen een ster of een barst.

Veiligheidsglas is onder andere verplicht als het glas zich tussen 0 en 85 centimeter van de vloer bevindt, maar ook voor glazen daken en deuren.

Enkel Glas

Enkel glas is naar binnen verhuisd, waar het een tweede carrière is begonnen als verfraaiing van het interieur. Blank of gekleurd, met of zonder facet en in welke vorm u het ook wilt hebben, Glashandel Sloos heeft het. Wat dacht u bijvoorbeeld van de schitterende gelakte glazen achterwanden van Lacobel voor uw keuken?

HR glas [pb-city]

Isolatieglas HR+ en HR++

Bij HR+ dubbelglas is op één van de twee ruiten een flinterdunne coating aangebracht. Deze laag zorgt ervoor dat een groot deel van de warmte binnen bewaard blijft. Bij HR++ is de lucht tussen de twee ruiten vervangen door een edelgas argon of krypton, dat voor een nog betere isolatie zorgt. Toepassing van deze soorten glas betekent een gegarandeerde verlaging van uw energiekosten.

Monumentale beglazing

Met speciaal ultradun isolatieglas blijft het uiterlijk van monumentale panden ongewijzigd en geniet u toch van zijn alle voordelen van isolatieglas. Glashandel Sloos heeft veel ervaring in monumentale beglazing.

Glas-in-lood

Met glas-in-lood kan de ouderwetse stijl van een monumentaal pand nagebootst worden. Zo wordt er weinig veranderd aan het uiterlijk van het klassieke pand, terwijl wel van de voordelen van modern glas kan worden genoten.

Vacuüm beglazing

Monumentale panden zijn vaak uitgerust met dunnen beglazing die niet zomaar verdikt mag worden. Vacuüm glas heeft dezelfde isolerende werking als tripleglas met een dikte van maar ongeveer 8 millimeter! Zo worden de klassieke ruiten gemakkelijk vervangen zonder nieuwe kozijnen te hoeven plaatsen.

Spiegels

Spiegels geven mooie en verrassende effecten in huis. Wij kunnen spiegels geheel op maat maken, met of zonder facet, rond, rechthoekig, ovaal of in een bijzondere vorm. Ook is het mogelijk om een (stopcontact) uitsparing aan te brengen.

ScreenLine isolatie glas met jaloezie ertussen.

Door middel van ScreenLine zit de zonwering tussen uw dubbele isolatieglas gemonteerd. U kunt de jaloezie handmatig of elektrisch bedienen. Dit bedienen gaat zeer gemakkelijk. Door middel van één bediening is de jaloezie zowel kantelbaar als optrekbaar. Met ScreenLine werkt uw zonwering perfect samen met de isolatiefunctie van uw glas. Wanneer u de zonwering sluit, wordt de zon geweerd voordat deze de ruimte achter het glas verwarmt. Met de jaloezieën open gekanteld laat u de gewenste hoeveelheid warmte en licht binnen. De HR coating op de binnenruit zorgt er dan voor dat deze ook binnen blijft.

Geluidwerend isolatieglas

Woont u in een drukke straat of misschien wel naast een snelweg of treinspoor? Dan kan geluid van buitenaf erg vervelend zijn. In ons drukke leven worden geluidscomfort en rust steeds belangrijker. Vindt u rust belangrijk? Kies dan voor geluidswerend isolatieglas. Met dit geluidswerende glas houdt u lawaai buiten de deur zonder de natuurlijke lichtinval in uw kamer te beperken.

Zonwerend isolatieglas

Schijnt de zon vaak en fel op uw ramen? Dan kunt u kiezen voor zonwerend isolatieglas. Dit glas is speciaal ontworpen om wel licht door te laten, maar niet de warmte van zon. Dit kan de oplossing zijn voor kamers die bestaan uit veel ramen. Ook kunt u profiteren van de isolerende eigenschappen van zonwerend glas, zowel in de zomer als in de winter. Op warme dagen blijft de warmte buiten, zodat er geen of minder koeling binnen nodig is. In de winterperiode geldt dat het glas de warmte juist binnen houdt.

Veiligheids isolatieglas

Isolatieglas HR++ met één zijde gelaagd veiligheidsglas is een gelaagde beglazing met aan de binnenzijde veiligheidsglas. Dit glas heeft zeer goede isolerende eigenschappen (zowel ’s zomers en ‘s winters). Ook biedt bescherming wanneer zich glasbreuk voordoet. Mocht het glas breken, dan zal het glas namelijk niet in grove stukken los naar beneden vallen, maar in kleine gebroken stukjes aan de folie(s) blijven plakken. Als laatst heeft veiligheids isolatieglas een inbraak vertragende werking doordat het glas moeilijk in te slaan is.

Ducoton roosters

Ducoton roosters behoren tot de beste ventilatieroosters van Europa. Er worden verschillende soorten regelbare ventilatieroosters geproduceerd, die allemaal geschikt zijn voor natuurlijke ventilatie. Wilt u het binnenklimaat en de luchtaanvoer zo goed mogelijk regelen? Dan kunt u rekenen op de kwaliteit van Ducoton roosters. Het aanbod aan Ducoton roosters is groot en gevarieerd, dus voor uw woonhuis of kantoorpand hebben wij een rooster dat helemaal aan uw wensen voldoet en past bij uw omstandigheden. Een gezonde luchtstroom en een duurzame leefomgeving is zo beter binnen handbereik dan ooit.

Glassoorten

fineo_header_new_building-900x675

Vacuüm beglazing

Voorzetramen

Glas op maat [pb-city]

Dubbelglas

Glasreparatie

Triple beglazing

Brandwerend glas

Geluidwerend glas

Glashandel [pb-city]

Hardglazen klepramen

Kattenluiken

Figuurglas

Glasschade? Snel gebeld is snel hersteld!

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons natuurlijk ook bellen. Ons telefoonnummer is: 071 – 52 33 078.