Direct contact?stuur een e-mail of bel naar:

Geluidwerende beglazing

Verminder geluid en lawaai van buitenaf

Met het toenemende verkeer op de weg, over het spoor en in de lucht is de vraag naar geluidwerende beglazing toegenomen. Ongeacht wat de oorzaak is: verkeer, trein, vliegtuig of een fabriek; ons dagelijkse leven is omringd door geluid en lawaai.

Verhoog uw woongenot

Teveel geluid kan echter wel hinderlijk zijn. Wonen aan een drukke weg, bij het spoor of vlakbij een vliegveld kan uw woongenoot aanzienlijk doen afnemen. Geluidwerende beglazing zorgt ervoor dat storende geluiden van buiten worden gereduceerd tot een aanvaardbaar niveau in huis of in een ander gebouw. Het toepassen van geluidwerende beglazing kan uw woongenot aanzienlijk verhogen. Ook voor kantoren is geluidwerend glas een ideale oplossing om rustig en geconcentreerd te kunnen blijven werken.

Plaatsen geluidwerend glas

Glashandel Sloos kan uw woning of kantoorpand voorzien van geluidwerende beglazing. Hoe goed de beglazing ook is om het geluid buiten te houden, als het tijdens de plaatsing niet goed gemonteerd en afgedicht is, zal er nog steeds geluid binnendringen. Alle luchtspleten moeten worden afgedicht om ervoor te zorgen dat de geluidwerendheid van beglazing optimaal wordt benut.

Verminder het geluid in een gebouw zonder dat dit ten koste gaat van de lichtdoorlatendheid! Wilt u graag advies? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de situatie ter plekke te bekijken. Neem contact met ons op!