Direct contact?stuur een e-mail of bel naar:

Dubbelglas

Glas met een isolerende werking

Glas dat uit minimaal twee glasplaten bestaat noemen we dubbelglas. Dubbelglas heet ook wel isolatieglas doordat er tussen de verschillende glasplaten een laagje zit dat een isolerende werking heeft. Bij HR glas (hoogrendementsglas) bestaat deze tussenlaag uit edelgas dat een hoge isolatiewaarde heeft.

ScreenLine isolatie glas met jaloezie ertussen

Door middel van ScreenLine zit de zonwering tussen uw dubbele isolatieglas gemonteerd. U kunt de jaloezie handmatig of elektrisch bedienen. Dit bedienen gaat zeer gemakkelijk. Door middel van één bediening is de jaloezie zowel kantelbaar als optrekbaar. Met ScreenLine werkt uw zonwering perfect samen met de isolatiefunctie van uw glas. Wanneer u de zonwering sluit, wordt de zon geweerd voordat deze de ruimte achter het glas verwarmt. Met de jaloezieën open gekanteld laat u de gewenste hoeveelheid warmte en licht binnen. De HR coating op de binnenruit zorgt er dan voor dat deze warmte ook binnen blijft.

Zonwerend isolatieglas

Schijnt de zon vaak en fel op uw ramen? Dan kunt u kiezen voor zonwerend isolatieglas. Dit glas is speciaal ontworpen om wel licht door te laten, maar niet de warmte van de zon. Dit kan de oplossing zijn voor kamers die bestaan uit veel ramen. Ook kunt u profiteren van de isolerende eigenschappen van zonwerend glas, zowel in de zomer als in de winter. Op warme dagen blijft de warmte buiten, zodat er geen of minder koeling binnen nodig is. In de winterperiode geldt dat het glas de warmte juist binnen houdt.