Direct contact?

stuur een e-mail naar: info@glashandelsloos.nl of bel naar 071 52 33 078

Glasschade? Snel gebeld is snel hersteld!

Veiligheidsglas Voorburg

Bent u op zoek naar een professioneel en vakkundig glasbedrijf voor glaszetten, glasherstel en andere werkzaamheden op het gebied van glas? Dan bent u bij Glashandel Sloos aan het juiste adres! Wij zijn de glasexpert in Leiden en wijde omgeving. U kunst bij ons ook terecht als het gaat om glasschade, onze glasherstellers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Natuurlijk bent u bij Glashandel Sloos ook aan het juiste adres voor levering van verschillende soorten glas, waaronder veiligheidsglas Voorburg . Bij al onze producten, werkzaamheden en klantcontact staat kwaliteit voor kwantiteit. Dit houdt in dat wij de kwaliteit voorop zetten, waardoor wij u kunnen verzekeren van de beste kwaliteit voor de scherpste prijzen.

Waarom veiligheidsglas Voorburg ?

Als u thuis of binnen uw bedrijf beschikt over kostbare bezittingen, of u wilt simpelweg zeker zijn van veiligheid, dan is het raadzaam om veiligheidsglas Voorburg aan te schaffen. Veiligheidsglas, ook wel gelaagd glas genoemd, bestaat uit minstens twee lagen glas die met elkaar verbonden zijn doormiddel van een folielaag. Zoals de naam al zegt is dit glas zeer veilig en daarnaast ook erg sterk en soms zelfs kogelwerend. Het grootste voordeel van veiligheidsglas Voorburg is dat het voor inbrekers heel wat lastiger wordt om via de ruiten in te breken. Daarnaast is dit type glas een stuk veiliger voor eventuele ongelukken in huis. Als een ruit breekt of als er iets tegenaan wordt gegooid, houdt het folie de verschillende lagen glas bij elkaar, zodat er geen scherpe stukken op de grond terecht komen. Veiligheidsglas Voorburg wordt steeds vaker toegepast. Met name wanneer het glas tot aan de grond komt, is het aan te raden hier stevig glas voor te gebruiken. Heeft u interesse in onze producten of werkzaamheden of zou u graag nog wat meer informatie willen? Neem dan contact met ons op, dan helpen onze specialisten u verder.

 

Veiligheidsglas Voorburg

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

Heeft u nog vragen?

Mail info@glashandelsloos.nl gerust. Voor een vrijblijvende afspraak of voor een offerte. U kunt ons natuurlijk ook bellen. Ons telefoonnummer is: 071 – 52 33 078.