Direct contact?stuur een e-mail of bel naar:

Vacuüm voorzetglas Sassenheim

Vacuüm voorzetglas Sassenheim

Heeft u al een ruit waar u tevreden mee bent of past er niet nog een glasplaat in het kozijn? Dan kan vacuüm voorzetglas in de buurt van Sassenheim een goede optie zijn. Vacuüm beglazing heeft een ontzettend hoge isolatiewaarde terwijl het een dikte heeft van maar 8 millimeter. Dit zorgt ervoor dat de beglazing niet op zal vallen voor of achter de al aanwezige beglazing. Daarnaast wordt de isolatie van uw huis of pand flink verbeterd. Op deze manier is het mogelijk om ook historische gebouwen eenvoudig te isoleren en verduurzamen. Zonder het uiterlijk van het gebouw aan te passen wordt het ineens een stuk aangenamer om in zo’n huis te leven.

Hoe werkt voorzetglas

Bij het plaatsen van vacuüm voorzetglas in Sassenheim en omgeving wordt, voor of achter de bestaande ruit, een nieuw type beglazing geplaatst. Door de rubberen afdichting rondom de nieuwe beglazing wordt de ruimte goed geïsoleerd. Zo hoeft u in de winter niet enorm te stoken om het een beetje aangenaam te maken en zult u minder last hebben van de geluiden van de straat.

Vacuüm voorzetglas in de buurt van Sassenheim bij Glashandel Sloos

De professionals van Glashandel Sloos staan al sinds het jaar 2000 voor u klaar om u te voorzien van de nieuwste glassoorten met de hoogste isolatiewaarden. Bij ons staat direct menselijk contact hoog in het vaandel. Het leveren van een goede services is daarom voor ons van groot belang. Hier hoort natuurlijk ook materiaal van hoge kwaliteit bij. Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk op zoek hoeft naar een nieuwe ruit, maar in plaats daarvan in Sassenheim en omgeving direct een betrouwbaar stuk vacuüm voorzetglas in het kozijn heeft hangen. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Heeft u direct een nieuwe ruit nodig? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om te bellen of mailen. Zo zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk weer wordt voorzien van een betrouwbare ruit.

Vacuüm voorzetglas

Een greep uit onze referenties

Ook voor glaslatten en beglazingsmaterialen kunt u terecht bij onze winkel!

Vraag direct een offerte aan!

    Betreft:

    Bestanden uploaden: