Direct contact?stuur een e-mail of bel naar:

Vacuüm glas Haarlemmermeer

Vacuüm glas Haarlemmermeer

Er worden steeds weer nieuwe technieken bedacht om de duurzaamheid van huizen te vergroten. Eén van die technieken in Haarlemmermeer is vacuüm glas. Bij deze beglazing zijn twee glasplaten gescheiden door een kleine vacuüm ruimte. Doordat de ruimte tussen de twee glasplaten vacuüm getrokken is, heeft het een hoge isolatiewaarde. Niet alleen de temperatuur wordt makkelijker te reguleren in huis, ook het geluid van buiten wordt extra gedempt. Door de kleine ruimte tussen de platen, heeft de ruit een geringe dikte terwijl de isolatiewaarde gelijkwaardig is aan dat van triple beglazing. Het dempen van geluid van dit dunne type beglazing is zelfs beter dan dat van triple beglazing.

Ideaal voor historische gebouwen

Historische gebouwen mogen niet zomaar een dikker kozijn krijgen. De gebouwen zijn vaak ontworpen voor enkelglas, waardoor ze in Haarlemmermeer en omgeving ideaal zijn voor het plaatsen van vacuüm glas. Met een dikte van maar 8 millimeter is het makkelijk om dit type glas in deze dunne kozijnen te plaatsen. Zo wordt er weinig aan het uiterlijk veranderd, terwijl de isolatiewaarde vele malen hoger wordt. Zo kan er comfortabel geleefd worden in historische gebouwen zonder grote veranderingen aan te brengen.

Vacuüm glas in de buurt van Haarlemmermeer bij Glashandel Sloos

De professionals van Glashandel Sloos staan al sinds het jaar 2000 voor u klaar om u te voorzien van de nieuwste glassoorten met de hoogste isolatiewaarden. Bij ons staat direct menselijk contact hoog in het vaandel. Het leveren van een goede services is daarom voor ons van groot belang. Hier hoort natuurlijk ook materiaal van hoge kwaliteit bij. Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk op zoek hoeft naar een nieuwe ruit, maar in plaats daarvan in Haarlemmermeer en omgeving direct een betrouwbaar stuk vacuüm glas in het kozijn heeft hangen. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Heeft u direct een nieuwe ruit nodig? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om te bellen of mailen. Zo zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk weer wordt voorzien van een betrouwbare ruit.

Vacuüm glas

Een greep uit onze referenties

Ook voor glaslatten en beglazingsmaterialen kunt u terecht bij onze winkel!

Vraag direct een offerte aan!

    Betreft:

    Bestanden uploaden: