Direct contact?stuur een e-mail of bel naar:

Triple glas

Triple glas

Een huis verduurzamen is niet alleen goed voor het milieu, het is ook uiterst rendabel voor de portemonnee. Vooral met de gasprijzen die alsmaar hoger worden, wordt het steeds aantrekkelijk om te investeren in ruiten die goed isoleren. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van dubbel- of enkelglas voor triple glas. Dit type glas heeft twee bladen die met een warmte reflecterende coating zijn bewerkt. Dit zorgt ervoor dat de isolatiewaarde wordt verhoogd en hiermee ook het comfort hoger wordt. De ruit zal bovendien minder afkoelen tijdens extreme weersomstandigheden. Zo wordt het binnenshuis eenvoudiger om het klimaat te handhaven waardoor het comfortabeler wordt in huis.

Waarom zo’n goede isolatie

Tussen dubbelglas zit een laagje gas die het verschil in temperatuur van buiten en binnen gescheiden houdt. Bij triple glas kan, door de extra ruit, nog zo’n ruimte met gas gecreëerd worden. Dit zorgt ervoor dat de kou of warmte van buiten nog moeilijker door het glas kan dringen om de temperatuur binnen aan te passen. Zo hoeft u in de winter minder de stoken en zal het in de zomer binnen minder snel heet worden.

Triple glas bij Glashandel Sloos

De professionals van Glashandel Sloos staan al sinds het jaar 2000 voor u klaar om u te voorzien van de nieuwste glassoorten met de hoogste isolatiewaarden. Bij ons staat direct menselijk contact hoog in het vaandel. Het leveren van een goede services is daarom voor ons van groot belang. Hier hoort natuurlijk ook materiaal van hoge kwaliteit bij. Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk op zoek hoeft naar een nieuwe ruit, maar in plaats daarvan direct een betrouwbaar stuk triple glas in het kozijn heeft hangen. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Heeft u direct een nieuwe ruit nodig? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om te bellen of mailen. Zo zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk weer wordt voorzien van een betrouwbare ruit.

Triple glas

Een greep uit onze referenties

Ook voor glaslatten en beglazingsmaterialen kunt u terecht bij onze winkel!

Vraag direct een offerte aan!

    Betreft:

    Bestanden uploaden: