Direct contact?stuur een e-mail of bel naar:

Spiegels Voorburg

Spiegels Voorburg

Bent u op zoek naar een bedrijf dat spiegels op maat maakt en levert in Voorburg en omstreken? Glashandel Sloos is het ideale bedrijf voor u! Wij werken uitsluitend met glas van kwaliteitsfabrikanten, zoals Pilkington, Saint-Goben en Lacobel. Allerlei verschillende glassoorten kunnen wij voor u leveren.

Spiegels op maat in Voorburg

Spiegels geven mooie en verrassende effecten in huis. Wij kunnen spiegels geheel op maat maken, met of zonder facet, rond, rechthoekig, ovaal of in een bijzondere vorm. Ook is het mogelijk om een (stopcontact) uitsparing aan te brengen.

Waar bestaat een spiegel uit?

Een spiegel bestaat uit drie lagen. De buitenste laag van een spiegel is glas. Daarachter zit de reflecterende metaallaag. Wanneer lichtstralen door het glas heen vallen weerkaatst de reflecterende metaallaag deze stralen. Op deze manier zie je jezelf in de spiegel. De reflecterende laag wordt uiteindelijk nog beschermd door een afdeklaag. Deze laag bestaat uit zwarte lak waardoor je niet door de spiegel heen kijkt.

Waarom Glashandel Sloos voor uw spiegels in Voorburg

Om aan de wensen van onze klanten tegemoet te komen ontwikkelen wij spiegels op maat. Met onze jarenlange ervaring is (bijna) alles realiseerbaar voor u. Voor welke toepassing u ook een spiegel of glas nodig heeft, wij kunnen het maken! We hebben al veel klanten kunnen helpen en wij hopen dat we dit ook voor u kunnen doen! Ons concept is even simpel als uniek: wij maken voor u uw spiegel op maat. U kunt zelf exact de afmetingen bepalen, net als de dikte of soort. Wij leveren aan particulieren en bedrijven tegen zeer voordelige prijzen!

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor spiegels op maat? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door te bellen naar 06 41 56 97 51, te e-mailen naar info@glashandelsoos.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de situatie ter plekke te bekijken.

Spiegels [pb-city]

Glaswerkzaamheden

Keuken achterwanden

Keukenachterwanden (Lacobel) in iedere gewenste kleur voor uw keuken!

Cabine glaswanden

Wij leveren ook glaswanden voor douche en stoomcabines.

Maatwerk spiegels

Wij maken spiegels geheel op maat, in alle vormen en maten.

Woning isoleren

Isoleer uw woning door het plaatsen van HR+ en HR++ glas.

Brandwerend glas

Brandwerend glas geeft zekerheid en biedt extra veiligheid.

Ventilatie techniek

Ventilatie techniek met glasroosters.

Vraag direct een offerte aan!

    Betreft:

    Bestanden uploaden: