Direct contact?stuur een e-mail of bel naar:

Schade dakvenster

Schade dakvenster

Heeft u schade aan uw dakvenster en moet deze gerepareerd of vervangen worden? Dan bent u bij Glashandel Sloos aan het juiste adres! Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het vervangen van dakramen en het repareren hiervan. Al meer dan twintig jaar vervangt en repareert Glashandel Sloos glasschade in onder andere Leiden, Leiderdorp, de Duin- en Bollenstreek en vele andere gemeenten. Wanneer u schade heeft aan uw dakvenster of een ruit is dit erg vervelend, het kan een onveilige en oncomfortabele situatie veroorzaken. U bent in dit geval namelijk minder beschermd tegen weersomstandigheden en inbraak. Het is dan ook zaak dat dergelijke schade snel en professioneel verholpen wordt. Bij Glashandel Sloos kunt u altijd terecht bij onze 24-uursservice. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en uw glasschade kan in de meeste gevallen dezelfde dag (of nacht) nog gerepareerd worden!

Breed inzetbaar

Samen met onze eigen mensen en zelfstandige professionals uit de glasbranche vormt Glashandel Sloos een hecht team. Kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit en we hebben kennis van zaken van glasvervanging en glasschadeherstel in de breedste zin van het woord. Zo werken wij met een veelzijdig assortiment aan glassoorten, voor iedere klus is er wel een geschikte glassoort. Denk bijvoorbeeld aan hoogwaardig isolatieglas (HR+ en HR++), monumentaal glas, veiligheidsglas, zonwerend en geluidwerend isolatieglas. Ook hebben wij allemaal veel ervaring met de topproducten van Velux. Kortom of u nu dakvenster schade, een lek dakraam of een kapotte ruit heeft, wij staan voor u klaar!

Dakvenster schade? Wij lossen het op!

Bij schade aan uw dakvenster kunt u altijd even contact met ons opnemen of een online offerte aanvragen via onze website. Wij zullen het exacte probleem analyseren en dit met de beste oplossing verhelpen. Naast een professionele aanpak zorgen wij ervoor dat de schade snel gerepareerd is, zodat u geen last heeft van weersomstandigheden van buitenaf en uw huis weer 100% veilig is. Glashandel Sloos helpt u met veel plezier en expertise uit de brand!

Schade dakvenster

Glaswerkzaamheden

Keuken achterwanden

Keukenachterwanden (Lacobel) in iedere gewenste kleur voor uw keuken!

Cabine glaswanden

Wij leveren ook glaswanden voor douche en stoomcabines.

Maatwerk spiegels

Wij maken spiegels geheel op maat, in alle vormen en maten.

Woning isoleren

Isoleer uw woning door het plaatsen van HR+ en HR++ glas.

Brandwerend glas

Brandwerend glas geeft zekerheid en biedt extra veiligheid.

Ventilatie techniek

Ventilatie techniek met glasroosters.

Vraag direct een offerte aan!

    Betreft:

    Bestanden uploaden: