Direct contact?stuur een e-mail of bel naar:

Ruit kapot Sassenheim

Ruit kapot Sassenheim

Heeft u last van een kapotte ruit in Sassenheim ? Dan bent u bij glashandel Sloos aan het juiste adres. Wij komen uw ruit zo snel mogelijk repareren. Schade aan uw ruiten kan onverwachts komen. Dit kan gaan om weinig, bijna onzichtbare schade, bijvoorbeeld krassen of oneffenheden in het glas. Maar de schade kan ook zo groot zijn dat er barsten in de ruit zitten. In beide gevallen is het van belang dat u de ruit zo snel mogelijk laat repareren, vooral bij barsten. Dit is belangrijk omdat de barsten, naast het feit dat het niet prettig is, ook extra schade aan uw woning kunnen veroorzaken. Denk hierbij aan een verhoogd inbraakgevaar en bijvoorbeeld waterschade bij slecht weer. Kortom: ruit kapot? Wacht niet te lang en schakel de hulp in van glashandel Sloos.

Waarom glashandel Sloos?

Waarom is glashandel Sloos de ideale partner bij het repareren van een kapotte ruit in Sassenheim ? Glashandel Sloos is een veelzijdig bedrijf met tientallen jaren ervaring in de glasbranche. Naast het leveren van kwaliteit, hechten wij ook veel waarde aan klantgerichte service. Wij werken zowel met eigen personeel als met geselecteerde zelfstandige glasherstellers. Onze werkzaamheden zijn niet alleen bestemd voor particulieren, maar ook voor bedrijven, gemeenten en andere instellingen.

Ruit kapot in Sassenheim ? Bij ons direct herstel op locatie

Er zijn vele verschillende soorten schades aan ruiten. Wij hebben dan ook verschillende soorten maatregelen voor deze schades. Als onderdeel van onze uitgebreide en klantgerichte service, bieden wij u direct herstel van de ruit op locatie. Wij komen dan bij u langs en herstellen de ruit direct. Als dit niet mogelijk is kunnen wij een noodruit of een blindering plaatsen. Deze tijdelijke oplossingen totdat uw ruit definitief hersteld is, zorgen ervoor dat u geen overlast ervaart van de kapotte ruit in Sassenheim . Zo krijgt u niet te maken met extra schade en kunt u gerust afwachten tot de ruit definitief gerepareerd wordt. Is uw ruit kapot? En heeft u interesse in onze werkzaamheden op het gebied van glasreparatie, neem dan contact op glashandel Sloos, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Ruit kapot [pb-city]

Glaswerkzaamheden

Keuken achterwanden

Keukenachterwanden (Lacobel) in iedere gewenste kleur voor uw keuken!

Cabine glaswanden

Wij leveren ook glaswanden voor douche en stoomcabines.

Maatwerk spiegels

Wij maken spiegels geheel op maat, in alle vormen en maten.

Woning isoleren

Isoleer uw woning door het plaatsen van HR+ en HR++ glas.

Brandwerend glas

Brandwerend glas geeft zekerheid en biedt extra veiligheid.

Ventilatie techniek

Ventilatie techniek met glasroosters.

Vraag direct een offerte aan!

    Betreft:

    Bestanden uploaden: