Direct contact?

stuur een e-mail naar: info@glashandelsloos.nl of bel naar 071 52 33 078

Glasschade? Snel gebeld is snel hersteld!

Ruit kapot Hazerswoude-Rijndijk

Uw ruit kapot Hazerswoude-Rijndijk?

Heeft u last van een kapotte ruit in Hazerswoude-Rijndijk ? Dan bent u bij glashandel Sloos aan het juiste adres. Wij komen uw ruit zo snel mogelijk repareren.

Schade aan uw ruiten kan onverwachts komen. Dit kan gaan om weinig, bijna onzichtbare schade, bijvoorbeeld krassen of oneffenheden in het glas. Maar de schade kan ook zo groot zijn dat er barsten in de ruit zitten. In beide gevallen is het van belang dat u de ruit zo snel mogelijk laat repareren, vooral bij barsten. Dit is belangrijk omdat de barsten, naast het feit dat het niet prettig is, ook extra schade aan uw woning kunnen veroorzaken. Denk hierbij aan een verhoogd inbraakgevaar en bijvoorbeeld waterschade bij slecht weer. Kortom: ruit kapot Hazerswoude-Rijndijk ? Wacht niet te lang en schakel de hulp in van glashandel Sloos.

Waarom glashandel Sloos?

Waarom is glashandel Sloos de ideale partner bij het repareren van een kapotte ruit Hazerswoude-Rijndijk ? Glashandel Sloos is een veelzijdig bedrijf met tientallen jaren ervaring in de glasbranche. Naast het leveren van kwaliteit, hechten wij ook veel waarde aan klantgerichte service.

Wij werken zowel met eigen personeel als met geselecteerde zelfstandige glasherstellers. Onze werkzaamheden zijn niet alleen bestemd voor particulieren, maar ook voor bedrijven, gemeenten en andere instellingen.

Ruit kapot Hazerswoude-Rijndijk ? Bij ons direct herstel op locatie

Er zijn vele verschillende soorten schades aan ruiten. Wij hebben dan ook verschillende soorten maatregelen voor deze schades. Als onderdeel van onze uitgebreide en klantgerichte service, bieden wij u direct herstel van de ruit op locatie. Wij komen dan bij u langs en herstellen de ruit direct.

Als dit niet mogelijk is kunnen wij een noodruit of een blindering plaatsen. Deze tijdelijke oplossingen totdat uw ruit definitief hersteld is, zorgen ervoor dat u geen overlast ervaart van de kapotte ruit Hazerswoude-Rijndijk . Zo krijgt u niet te maken met extra schade en kunt u gerust afwachten tot de ruit definitief gerepareerd wordt.

Is uw ruit kapot Hazerswoude-Rijndijk ? En heeft u interesse in onze werkzaamheden op het gebied van glasreparatie, neem dan contact op glashandel Sloos, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

Heeft u nog vragen?

Mail info@glashandelsloos.nl gerust. Voor een vrijblijvende afspraak of voor een offerte. U kunt ons natuurlijk ook bellen. Ons telefoonnummer is: 071 – 52 33 078.