Direct contact?stuur een e-mail of bel naar:

Rond glas Sassenheim

Rond glas Sassenheim

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van rond glas in Sassenheim en omstreken? Dan helpt Glashandel Sloos u graag verder. Wij werken uitsluitend met glas van kwaliteitsfabrikanten zoals Pilkington, Saint-Goben en Lacobel. Bij ons vindt u wat u zoekt! U kan rond glas online bestellen en laten bezorgen bij u thuis. U kan het natuurlijk ook zelf komen afhalen bij ons in Leiden.

Over ons

Wij werken zowel met eigen personeel als geselecteerde zelfstandige glasherstellers, voornamelijk in de regio Zuid-Holland. Glashandel Sloos werkt niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven, gemeenten en andere instellingen. Samen met collega’s geven wij de service die u wenst om u te kunnen voorzien van rond glas. Een team van ervaren medewerkers zorgt ervoor dat het glas vakkundig geplaatst wordt. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op glasgebied, de normen en eisen van deze tijd. Bij ons gaat kwantiteit voor kwaliteit, zo leveren wij altijd een prachtig resultaat op.

Ons assortiment rond glas Sassenheim

Wij kunnen verschillende glassoorten leveren naast rond glas. Denk hierbij aan veiligheidsglas, enkel glas, isolatieglas HR+ EN HR++, glas-in-lood, monumentale beglazing, spiegels met geluidwerend isolatieglas, veiligheidsisolatieglas  zonwerend isolatieglas en Velux glas. De 5 kernwaarden van Glashandel Sloos

  • Direct contact
  • Direct actie, indien nodig
  • Nakomen van afspraken en nakomen van levering
  • No nonsens garantie
  • A-kwaliteit isolatie beglazing – Pilkington leverancier

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Glashandel Sloos voor u kan betekenen? Neem dan een kijkje in ons fotoboek.

Contact

Zoekt u rond glas voor een tafel, een spiegel of voor iets anders in Sassenheim en omstreken? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door te bellen naar 06 41 56 97 51, te e-mailen naar info@glashandelsoos.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de situatie ter plekke te bekijken.

Rond glas [pb-city]

Glaswerkzaamheden

Keuken achterwanden

Keukenachterwanden (Lacobel) in iedere gewenste kleur voor uw keuken!

Cabine glaswanden

Wij leveren ook glaswanden voor douche en stoomcabines.

Maatwerk spiegels

Wij maken spiegels geheel op maat, in alle vormen en maten.

Woning isoleren

Isoleer uw woning door het plaatsen van HR+ en HR++ glas.

Brandwerend glas

Brandwerend glas geeft zekerheid en biedt extra veiligheid.

Ventilatie techniek

Ventilatie techniek met glasroosters.

Vraag direct een offerte aan!

    Betreft:

    Bestanden uploaden: