Direct contact?stuur een e-mail of bel naar:

Projectglas Voorhout

Projectglas Voorhout

Wilt u glas op maat bestellen voor een grote verbouwing of project? Glashandel Sloos levert u verschillende mogelijkheden voor projectglas in Voorhout . Door onze jarenlange ervaring kunnen we u overal bij helpen: van een kleine opdracht voor een particulier tot een groot woningbouwproject.

Over ons

Glashandel Sloos is dé glasexpert voor u! U kunt bij ons terecht voor al uw glasschade. Onze glasherstellers zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Daarnaast vernieuwen wij voortdurend en innoveren wij waar mogelijk is. Door ons ruime aanbod zijn wij erg veelzijdig en zit er altijd een passende oplossing voor u bij, onder andere voor projectglas. Onze gedachte om dicht bij de klant te staan en kwaliteit te leveren, is terug te vinden in de serviceverlening en de toepassing van de kwaliteitsmaterialen.

Waarom Glashandel Sloos voor uw projectglas in Voorhout

Om aan de wensen van onze klanten tegemoet te komen ontwikkelen wij projectglas op maat voor in Voorhout . Met onze jarenlange ervaring is (bijna) alles realiseerbaar voor u. Voor welke toepassing u ook glas nodig heeft, wij kunnen het maken! We hebben al veel klanten kunnen helpen en wij hopen dat we dit ook voor u kunnen doen! U kunt zelf exact de afmetingen bepalen, net als de dikte of soort. Wij leveren aan particulieren en bedrijven tegen zeer voordelige prijzen!

Alle soorten glas op maat

Naast projectglas in Voorhout kunt u bij ons ook terecht voor het laten zetten van andere verschillende glassoorten voor uw bedrijfspand of woning. Denk hierbij aan glaswanden voor de douche en stoomcabine, spiegels en spiegelwanden, brandwerende beglazing, enzovoort. Wij werken uitsluitend met glas van kwaliteitsfabrikanten zoals Pilkington, Saint-Goben en Lacobel. Daarnaast werken wij niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven, gemeenten en andere instellingen.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van projectglas? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door te bellen naar 06 41 56 97 51, te e-mailen naar info@glashandelsoos.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag verder.

Projectglas [pb-city]

Glaswerkzaamheden

Keuken achterwanden

Keukenachterwanden (Lacobel) in iedere gewenste kleur voor uw keuken!

Cabine glaswanden

Wij leveren ook glaswanden voor douche en stoomcabines.

Maatwerk spiegels

Wij maken spiegels geheel op maat, in alle vormen en maten.

Woning isoleren

Isoleer uw woning door het plaatsen van HR+ en HR++ glas.

Brandwerend glas

Brandwerend glas geeft zekerheid en biedt extra veiligheid.

Ventilatie techniek

Ventilatie techniek met glasroosters.

Vraag direct een offerte aan!

    Betreft:

    Bestanden uploaden: