Direct contact?stuur een e-mail of bel naar:

Kogelwerend glas Leidschendam

Kogelwerend glas Leidschendam

Bent u op zoek naar een bedrijf dat kogelwerend glas kan plaatsen in Leidschendam en omstreken? Dan helpen wij u graag verder! Kogelwerend glas is een samengesteld glasproduct bestaande uit minstens drie glasbladen die zijn samengevoegd door middel van verschillende kunststof bindtussenlagen. De fabricatie gebeurt onder dusdanig hoge druk en temperatuur dat de bindlagen de verschillende glasbladen als het ware definitief aan elkaar lassen.

De eigenschappen van kogelwerend glas in Leidschendam

Naast kogelbestendig is dit soort glas vaak ook geluiddempend en houdt het de meeste vormen van Uv-straling tegen. De samenstelling en daarmee de dikte van het glaspakket is afhankelijk van de kogelweringklasse waaraan het moet voldoen. Er zijn diverse klassen kogelwering met alle een niet-splinter werend en een splinter werend predicaat. Een ruit die voldoet aan een bepaalde klasse met een splinter werend predicaat zal een kogel tegenhouden als zij binnen een betreffende klasse vallen. Zo komen er geen splinters vrij vanaf het glas. Er bestaan twee varianten kogelbestendig glas:

  • Enkel bestaand uit glas met PVB-tussenlagen
  • Bovenstaande uitvoering in combinatie met een kunststof (veelal polycarbonaat) buiten laag

Beide varianten kogelwerend glas in Leidschendam hebben hun voor- en nadelen. De eerste variant is (veel) dikker en daardoor veel zwaarder dan zijn met polycarbonaat (PC) uitgevoerde gelijk geclassificeerde tegenhanger. De tweede variant is echter veel vatbaarder voor beschadigingen aan de PC-zijde en een stuk duurder in kostprijs.

Over ons

Onze gedachte om dicht bij de klant te staan en kwaliteit te leveren, is terug te vinden in de serviceverlening en de toepassing van de kwaliteitsmaterialen. Glashandel Sloos werkt niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven, gemeenten en andere instellingen. Wij geven u graag de service die u wenst! Waaronder het plaatsen van kogelwerend glas. Heeft u interesse in het plaatsen van kogelwerend glas? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door te bellen naar 06 41 56 97 51, te e-mailen naar info@glashandelsoos.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag verder.

Kogelwerend glas [pb-city]

Glaswerkzaamheden

Keuken achterwanden

Keukenachterwanden (Lacobel) in iedere gewenste kleur voor uw keuken!

Cabine glaswanden

Wij leveren ook glaswanden voor douche en stoomcabines.

Maatwerk spiegels

Wij maken spiegels geheel op maat, in alle vormen en maten.

Woning isoleren

Isoleer uw woning door het plaatsen van HR+ en HR++ glas.

Brandwerend glas

Brandwerend glas geeft zekerheid en biedt extra veiligheid.

Ventilatie techniek

Ventilatie techniek met glasroosters.

Vraag direct een offerte aan!

    Betreft:

    Bestanden uploaden: