Direct contact?stuur een e-mail of bel naar:

HR glas Hazerswoude-Rijndijk

HR glas Hazerswoude-Rijndijk

Bent u toe aan nieuw glas in uw huis of pand? Dan bent u bij Glashandel Sloos aan het juiste adres. Wij zijn de specialist op het gebied van HR glas in Hazerswoude-Rijndijk . Wist u dat HR++ glas momenteel de meest populaire glassoort is? Door de hoge vraag dalen de prijzen, maar een belangrijker voordeel is de enorme daling in stookkosten door de hoge isolatiewaarde van het glas. Bij Glashandel Sloos wordt er uitsluitend gewerkt met vakkundige mensen, die al jarenlang in het vak zitten. Hierdoor bent u dus altijd verzekerd van een zeer goed resultaat. Glashandel Sloos is niet voor niets dé expert in Hazerswoude-Rijndijk wat betreft HR glas.

Waarom HR glas Hazerswoude-Rijndijk

Steeds vaker wordt glas voorzien van een dun metaallaagje. Dit om stralingswarmte tegen te houden. Het metaallaagje is zo dun, dat men het nauwelijks zal waarnemen. Het laat grotendeels al het licht gewoon door. Als het metaallaagje effectief werkt, is de isolatiewaarde ook hoog. Zo blijft het ’s zomers koel in uw woning, en ’s winters warm. Dit is ook voordelig voor uw energie- en gaskosten. Zeker nu deze voorzieningen in prijs stijgen, is het laten installeren van HR glas een interessante mogelijkheid. De experts van Glashandel Sloos vertellen u graag alles over HR glas. Wees de winterkou voor en isoleer hier tijdig voor met HR glas!

Interesse in HR glas?

Heeft u interesse in HR glas in Hazerswoude-Rijndijk van Glashandel Sloos? Neem dan nu snel contact met ons op. Ook voor vrijblijvende informatie en vragen kunt u altijd bij ons terecht. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van advies op maat. Ook voor het laten plaatsen van het glas kunt u bij ons terecht. U kunt ons altijd bellen op ons telefoonnummer 06 41 56 97 51 of vul ons contactformulier in.

HR glas [pb-city]

Glaswerkzaamheden

Keuken achterwanden

Keukenachterwanden (Lacobel) in iedere gewenste kleur voor uw keuken!

Cabine glaswanden

Wij leveren ook glaswanden voor douche en stoomcabines.

Maatwerk spiegels

Wij maken spiegels geheel op maat, in alle vormen en maten.

Woning isoleren

Isoleer uw woning door het plaatsen van HR+ en HR++ glas.

Brandwerend glas

Brandwerend glas geeft zekerheid en biedt extra veiligheid.

Ventilatie techniek

Ventilatie techniek met glasroosters.

Vraag direct een offerte aan!

    Betreft:

    Bestanden uploaden: