Direct contact?

stuur een e-mail naar: info@glashandelsloos.nl of bel naar 071 52 33 078

Glasschade? Snel gebeld is snel hersteld!

Hard glazen deuren Leiden

Als u op zoek bent naar een glaszetter, glashandel of een bedrijf voor glasherstel, dan bent u voor deze en meer services op het gebied van glas bij Glashandel Sloos aan het juiste adres. Wij zijn de expert en glaszetter in Leiden en omstreken. Bij al onze werkzaamheden, producten en klantcontact staat de kwaliteit voor de kwantiteit. Hierdoor kunnen wij u verzekeren van de beste kwaliteit voor de scherpste prijzen. Wij leveren verschillende producten, waaronder ook hard glazen deuren Leiden .

Waarom hard glazen deuren Leiden ?

Het gebruik van glas in uw interieur versterkt het gevoel van ruimte en transparantie. Dankzij de veelzijdige bewerkingstechnieken zijn er vele verschillende vormen mogelijk. Zo kunt u kiezen voor helder glas, maar ook voor gekleurd glas. Bij hard glazen deuren Leiden worden de draaipunten, sloten en eventuele deurduwers direct op het glas gemonteerd. Er worden dus nauwelijks tot geen profielen gebruikt. Hierdoor zijn de toepassingsmogelijkheden vrijwel oneindig en geven hard glazen deuren uw interieur een moderne en prachtige uitstraling.

Eigenschappen hard glazen deuren Leiden

Onze hard glazen deuren Leiden worden standaard geleverd in gehard glas. Dit veiligheidsglas valt bij een eventuele breuk uiteen in kleine korrels, waarvan de randen over blijven. Voor extra veiligheid kunnen de hard glazen deuren ook worden uitgevoerd met gelaagd glas. Dit glas valt bij een breuk niet uit elkaar maar blijft aan elkaar hangen door een folielaag tussen het glas. Heeft u interesse in de hard glazen deuren Leiden van Glashandel Sloos? Of zou u graag nog wat meer informatie willen over onze producten of service? Neem dan contact met ons op, onze specialisten helpen u graag verder.

 

Hard glazen deuren Leiden

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

Heeft u nog vragen?

Mail info@glashandelsloos.nl gerust. Voor een vrijblijvende afspraak of voor een offerte. U kunt ons natuurlijk ook bellen. Ons telefoonnummer is: 071 – 52 33 078.