Direct contact?stuur een e-mail of bel naar:

Hard glazen deuren Bollenstreek

Hard glazen deuren Bollenstreek

Als u op zoek bent naar een glaszetter, glashandel of een bedrijf voor glasherstel, dan bent u voor deze en meer services op het gebied van glas bij Glashandel Sloos aan het juiste adres. Wij zijn de expert en glaszetter in Leiden en omstreken. Bij al onze werkzaamheden, producten en klantcontact staat de kwaliteit voor de kwantiteit. Hierdoor kunnen wij u verzekeren van de beste kwaliteit voor de scherpste prijzen. Wij leveren verschillende producten, waaronder ook hard glazen deuren Bollenstreek .

Waarom hard glazen deuren Bollenstreek ?

Het gebruik van glas in uw interieur versterkt het gevoel van ruimte en transparantie. Dankzij de veelzijdige bewerkingstechnieken zijn er vele verschillende vormen mogelijk. Zo kunt u kiezen voor helder glas, maar ook voor gekleurd glas. Bij hard glazen deuren worden de draaipunten, sloten en eventuele deurduwers direct op het glas gemonteerd. Er worden dus nauwelijks tot geen profielen gebruikt. Hierdoor zijn de toepassingsmogelijkheden vrijwel oneindig en geven hard glazen deuren uw interieur een moderne en prachtige uitstraling.

Eigenschappen hard glazen deuren

Onze hard glazen deuren worden standaard geleverd in gehard glas. Dit veiligheidsglas valt bij een eventuele breuk uiteen in kleine korrels, waarvan de randen over blijven. Voor extra veiligheid kunnen de hard glazen deuren ook worden uitgevoerd met gelaagd glas. Dit glas valt bij een breuk niet uit elkaar maar blijft aan elkaar hangen door een folielaag tussen het glas.

Meer informatie over onze hard glazen deuren?

Heeft u interesse in de hard glazen deuren van Glashandel Sloos? Of zou u graag nog wat meer informatie willen over onze producten of service? Neem dan contact met ons op, onze specialisten helpen u graag verder.

Hard glazen deuren [pb-city]

Glaswerkzaamheden

Keuken achterwanden

Keukenachterwanden (Lacobel) in iedere gewenste kleur voor uw keuken!

Cabine glaswanden

Wij leveren ook glaswanden voor douche en stoomcabines.

Maatwerk spiegels

Wij maken spiegels geheel op maat, in alle vormen en maten.

Woning isoleren

Isoleer uw woning door het plaatsen van HR+ en HR++ glas.

Brandwerend glas

Brandwerend glas geeft zekerheid en biedt extra veiligheid.

Ventilatie techniek

Ventilatie techniek met glasroosters.

Vraag direct een offerte aan!

    Betreft:

    Bestanden uploaden: