Direct contact?stuur een e-mail of bel naar:

Glaszetters Voorburg

Glaszetters Voorburg

Bent u op zoek naar een glashandel, glasbedrijf voor glasherstel of glaszetters in Voorburg ? Dan bent u bij Glashandel Sloos aan het juiste adres voor deze services en veel meer op het gebied van glas. Wij zijn de glasexpert van Leiden en omstreken! Bij al onze werkzaamheden, producten en klantcontact staat de kwaliteit voor de kwantiteit. Zo kunnen wij u verzekeren van de beste kwaliteit voor de laagste prijzen.

Glaszetters Voorburg voor al uw glasschade!

Bij Glashandel Sloos kunt u uiteraard terecht voor glasschade. Onze glaszetters in Voorburg staan erom bekend dat zij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar zijn. Maar wij doen natuurlijk meer dan alleen glasherstel. Zo kunt u bij ons terecht voor verschillende glassoorten. Onze glaszetters leveren onder andere veiligheidsglas, enkel glas, isolatieglas, glas-in-lood, monumentale beglazing en spiegels. Ten slotte kunnen onze glaszetters u ook helpen met veluxglas herstel. Oftewel, heeft u een lekke velux ruit, kapot velux isolatieglas, of heeft u condensatie in uw velux dakvenster? Voor dit soort problemen bent u bij Glashandel Sloos aan het juiste adres. Wij hebben al deze producten op voorraad voor levering en repareren en plaatsen door heel Nederland.

Professionele glaszetters Voorburg

Glashandel Sloos is in 2000 opgericht door Marco Sloos. Hij had toen al ruime ervaring binnen de branche. Vandaag de dag wordt nog steeds de gedachte om dichtbij de klant te staan en kwaliteit te leveren nageleefd. Wij werken zowel met eigen personeel als met geselecteerde zelfstandige glaszetters in Voorburg . Daarnaast werken wij niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven, gemeenten en andere instellingen. Ons werkgebied is Leiden en wijde omgeving. Bij interesse of voor meer informatie over onze producten en werkzaamheden, kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u dan verder.

Glaszetters [pb-city]

Glaswerkzaamheden

Keuken achterwanden

Keukenachterwanden (Lacobel) in iedere gewenste kleur voor uw keuken!

Cabine glaswanden

Wij leveren ook glaswanden voor douche en stoomcabines.

Maatwerk spiegels

Wij maken spiegels geheel op maat, in alle vormen en maten.

Woning isoleren

Isoleer uw woning door het plaatsen van HR+ en HR++ glas.

Brandwerend glas

Brandwerend glas geeft zekerheid en biedt extra veiligheid.

Ventilatie techniek

Ventilatie techniek met glasroosters.

Vraag direct een offerte aan!

    Betreft:

    Bestanden uploaden: