Direct contact?

stuur een e-mail naar: info@glashandelsloos.nl of bel naar 071 52 33 078

Glasschade? Snel gebeld is snel hersteld!

Glaszetters Sassenheim

Bent u op zoek naar een glashandel, glasbedrijf voor glasherstel of glaszetters Sassenheim ? Dan bent u bij Glashandel Sloos aan het juiste adres voor deze services en veel meer op het gebied van glas. Wij zijn de glasexpert van Leiden en omstreken! Bij al onze werkzaamheden, producten en klantcontact staat de kwaliteit voor de kwantiteit. Zo kunnen wij u verzekeren van de beste kwaliteit voor de laagste prijzen.

Glaszetters Sassenheim voor al uw glasschade!

Bij Glashandel Sloos kunt u uiteraard terecht voor glasschade. Onze glaszetters Sassenheim staan erom bekend dat zij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar zijn. Maar wij doen natuurlijk meer dan alleen glasherstel. Zo kunt u bij ons terecht voor verschillende glassoorten. Onze glaszetters leveren onder andere veiligheidsglas, enkel glas, isolatieglas, glas-in-lood, monumentale beglazing en spiegels. Ten slotte kunnen onze glaszetters Sassenheim u ook helpen met veluxglas herstel. Oftewel, heeft u een lekke velux ruit, kapot velux isolatieglas, of heeft u condensatie in uw velux dakvenster? Voor dit soort problemen bent u bij Glashandel Sloos aan het juiste adres. Wij hebben al deze producten op voorraad voor levering en repareren en plaatsen door heel Nederland.

Professionele glaszetters Sassenheim

Glashandel Sloos is in 2000 opgericht door Marco Sloos. Hij had toen al ruime ervaring binnen de branche. Vandaag de dag wordt nog steeds de gedachte om dichtbij de klant te staan en kwaliteit te leveren nageleefd. Wij werken zowel met eigen personeel als met geselecteerde zelfstandige glaszetters Sassenheim . Daarnaast werken wij niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven, gemeenten en andere instellingen. Ons werkgebied is Leiden en wijde omgeving. Bij interesse of voor meer informatie over onze producten en werkzaamheden, kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u dan verder.  

 

Glaszetters Sassenheim

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

Heeft u nog vragen?

Mail info@glashandelsloos.nl gerust. Voor een vrijblijvende afspraak of voor een offerte. U kunt ons natuurlijk ook bellen. Ons telefoonnummer is: 071 – 52 33 078.