Direct contact?stuur een e-mail of bel naar:

Glaszetter Noordwijk

Glaszetter Noordwijk

Zoekt u een glaszetter in Noordwijk ? Dan bent u bij Glashandel Sloos aan het juiste adres! Glashandel Sloos is dé glasexpert en glaszetter in Leiden en omgeving. U kunt bij ons terecht als het gaat om glasschade en natuurlijk heel veel andere dingen. Onze glasherstellers zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Glashandel Sloos beschikt over glaszetters die hun vak verstaan en kunnen u daarom echte kwaliteit leveren. Bij Glashandel Sloos gaat kwaliteit voor kwantiteit. Glashandel Sloos is opgericht door glaszetter Marco Sloos. Hij had toen al ruime ervaring opgedaan in de glasbranche. De gedachte om als glaszetter in dichtbij de klant te staan en kwaliteit te leveren, is terug te vinden in de serviceverlening en de toepassing van de kwaliteitsmaterialen.

24-uurs service

Heeft u glasschade? Op ieder moment van de dag staat Glashandel Sloos voor u klaar! Dit doen wij dan ook met een vakkundige glaszetter in Noordwijk . Glashandel Sloos repareert graag zo snel mogelijk, omdat het vaak niet prettig is, het extra overbodige schade kan veroorzaken en uw woning kan extra inbraak gevaar oplopen. Omdat er verschillende soorten schades bestaan, hebben we ook verschillen soorten maatregelingen. Zo kunnen wij bij Glashandel Sloos bijvoorbeeld de schade direct herstellen op locatie, of we kunnen tijdelijk een noodruit plaatsen of een blindering plaatsen. Dit zijn natuurlijk tijdelijke oplossingen voor tot dat de ruit definitief hersteld is. Wij bieden u graag een glaszetter in Noordwijk om deze schade zo snel mogelijk te herstellen.

Interesse in een glaszetter in Noordwijk ? Neem dan contact op met Glashandel Sloos!

Voor vrijblijvende informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt natuurlijk ook altijd bellen naar 06-47837665.

Glaszetter [pb-city]

Glaswerkzaamheden

Keuken achterwanden

Keukenachterwanden (Lacobel) in iedere gewenste kleur voor uw keuken!

Cabine glaswanden

Wij leveren ook glaswanden voor douche en stoomcabines.

Maatwerk spiegels

Wij maken spiegels geheel op maat, in alle vormen en maten.

Woning isoleren

Isoleer uw woning door het plaatsen van HR+ en HR++ glas.

Brandwerend glas

Brandwerend glas geeft zekerheid en biedt extra veiligheid.

Ventilatie techniek

Ventilatie techniek met glasroosters.

Vraag direct een offerte aan!

    Betreft:

    Bestanden uploaden: