Direct contact?

stuur een e-mail naar: info@glashandelsloos.nl of bel naar 071 52 33 078

Glasschade? Snel gebeld is snel hersteld!

Glaszetter Leiden bij Glashandel Sloos

Glaszetter Leiden 

Zoekt u een glaszetter Leiden ? Dan bent u bij Glashandel Sloos aan het juiste adres! Glashandel Sloos is dé glasexpert en glaszetter in Leiden en omgeving. U kunt bij ons terecht als het gaat om glasschade en natuurlijk heel veel andere dingen. Onze glasherstellers zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar.

Glashandel Sloos beschikt over glaszetter in Leiden die hun vak verstaan en kunnen u daarom echte kwaliteit leveren. Bij Glashandel Sloos gaat kwaliteit voor kwantiteit. Glashandel Sloos is opgericht door glaszetter Leiden Marco Sloos. Hij had toen al ruime ervaring opgedaan in de glasbranche. De gedachte om als glaszetter in Leiden dichtbij de klant te staan en kwaliteit te leveren, is terug te vinden in de serviceverlening en de toepassing van de kwaliteitsmaterialen.

24-uurs serviceglaszetter

Heeft u glasschade? Op ieder moment van de dag staat Glashandel Sloos voor u klaar! Dit doen wij dan ook met een vakkundige glaszetter Leiden . Glashandel Sloos repareert graag zo snel mogelijk, omdat het vaak niet prettig is, het extra overbodige schade kan veroorzaken en uw woning kan extra inbraak gevaar oplopen.

Omdat er verschillende soorten schades bestaan, hebben we ook verschillen soorten maatregelingen. Zo kunnen wij bij Glashandel Sloos bijvoorbeeld de schade direct herstellen op locatie, of we kunnen tijdelijk een noodruit plaatsen of een blindering plaatsen. Dit zijn natuurlijk tijdelijke oplossingen voor tot dat de ruit definitief hersteld is. Wij bieden u graag een glaszetter Leiden om deze schade zo snel mogelijk te herstellen.

Contact met Glashandel Sloos

Interesse in een glaszetter in Leiden ? Neem dan contact op met Glashandel Sloos! Voor vrijblijvende informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt natuurlijk ook altijd bellen naar 06 41 56 97 51.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

Heeft u nog vragen?

Mail info@glashandelsloos.nl gerust. Voor een vrijblijvende afspraak of voor een offerte. U kunt ons natuurlijk ook bellen. Ons telefoonnummer is: 071 – 52 33 078.