Direct contact?stuur een e-mail of bel naar:

Glasschade Voorschoten

Glasschade Voorschoten

Zijn uw ramen beschadigd of is er iets anders met uw ramen gebeurt dat hersteld moet worden? Glashandel Sloos kan u hiermee van dienst zijn. Glashandel Sloos is dé glasexpert en glaszetter in Leiden en omgeving. U kunt bij ons terecht als het gaat om glasschade in Voorschoten . Onze glasherstellers zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Glashandel Sloos beschikt over medewerkers die hun vak verstaan en kunnen u daarom echte kwaliteit leveren. Bij Glashandel Sloos gaat kwaliteit voor kwantiteit wat betreft glasschadeherstel.

Glasschade in Voorschoten direct hersteld!

Glasschade in Voorschoten aan uw ruiten kan zomaar gebeuren. Soms kan de schade zo groot zijn dat er barsten in het glas zitten, maar het kan bijvoorbeeld ook zijn dat er krassen of oneffenheden in het glas ontstaan. Heeft u glasschade, neem dan contact met ons op, zodat wij de schade zo snel mogelijk kunnen repareren. Bij Glashandel Sloos doen wij aan 24-uurs service omdat glasschade vaak niet prettig is, het extra overbodige schade kan veroorzaken en uw woning kan extra inbraakgevaar oplopen. Omdat er verschillende soorten schades bestaan, hebben wij ook verschillende soorten maatregelingen. Zo kunnen wij bij Glashandel Sloos bijvoorbeeld de schade direct herstellen op locatie, of we kunnen tijdelijk een noodruit plaatsen of een blindering plaatsen. Dit zijn natuurlijk tijdelijke oplossingen voor totdat de ruit definitief hersteld is. Glasschade in Voorschoten bij Glashandel Sloos is dus zeker mogelijk!

Interesse in onze service? Neem dan contact op met Glashandel Sloos!

Voor vrijblijvende informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt natuurlijk ook altijd bellen naar 06-47837665.

Glasschade [pb-city]

Glaswerkzaamheden

Keuken achterwanden

Keukenachterwanden (Lacobel) in iedere gewenste kleur voor uw keuken!

Cabine glaswanden

Wij leveren ook glaswanden voor douche en stoomcabines.

Maatwerk spiegels

Wij maken spiegels geheel op maat, in alle vormen en maten.

Woning isoleren

Isoleer uw woning door het plaatsen van HR+ en HR++ glas.

Brandwerend glas

Brandwerend glas geeft zekerheid en biedt extra veiligheid.

Ventilatie techniek

Ventilatie techniek met glasroosters.

Vraag direct een offerte aan!

    Betreft:

    Bestanden uploaden: