Direct contact?stuur een e-mail of bel naar:

Glasschade service Voorburg

Glasschade service Voorburg

Een kapotte ruit is ontzettend vervelend en wordt het liefst zo snel mogelijk vervangen. De professionals van Glashandel Sloos staan 24/7 paraat om eventuele schade zo snel mogelijk te repareren. Deze glasschade service in Voorburg en omgeving is ideaal als een ruit kapot gaat door bijvoorbeeld een storm. Zo wordt ervoor gezorgd dat u zo min mogelijk zonder glas hoeft te zitten. Het belangrijkste is dat de situatie zo snel mogelijk weer veilig is. Afhankelijk van het kozijn en de andere beglazing kan gekozen worden uit een groot assortiment. Zo wordt ervoor gezorgd dat uw huis of pand weer helemaal naar wens is zodra de professionals van Glashandel Sloos zijn geweest.

Groot assortiment

Naast de glasschade service in de buurt van Voorburg staat Glashandel Sloos voor u klaar bij het plaatsen van beglazing. Nieuwbouw of een pand verduurzamen? Bij Glashandel Sloos staan ze altijd voor u klaar om u van de beste beglazing te voorzien. Iedereen wil een zo duurzaam mogelijk huis. Is het niet om milieuredenen dan is het wel om de energienota te verlagen. Bij Glashandel Sloos weet men precies welk type glas het beste is om uw huis of pand zo goed mogelijk te isoleren.

Glasschade service in de buurt van Voorburg door Glashandel Sloos

De professionals van Glashandel Sloos staan al sinds het jaar 2000 voor u klaar om u te voorzien van de nieuwste glassoorten met de hoogste isolatiewaarden. Bij ons staat direct menselijk contact hoog in het vaandel. Het leveren van een goede glasschade service in Voorburg en omgeving is daarom voor ons van groot belang. Hier hoort natuurlijk ook materiaal van hoge kwaliteit bij. Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk op zoek hoeft naar een nieuwe ruit, maar in plaats daarvan direct een betrouwbaar stuk glas in het kozijn heeft hangen. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Heeft u direct een nieuwe ruit nodig? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om te bellen of mailen. Zo zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk weer wordt voorzien van een betrouwbare ruit.

Glasschade service

Een greep uit onze referenties

Ook voor glaslatten en beglazingsmaterialen kunt u terecht bij onze winkel!

Vraag direct een offerte aan!

    Betreft:

    Bestanden uploaden: