Direct contact?

stuur een e-mail naar: info@glashandelsloos.nl of bel naar 071 52 33 078

Glasherstel Leiden

Zijn uw ramen beschadigd of is er iets anders met uw ramen gebeurt dat hersteld moet worden? Glashandel Sloos kan u hiermee van dienst zijn. Wilt u glasherstel? Bel dan snel, want snel gebeld is snel hersteld. Met onze 24-uurs service kunnen wij dit dan ook mogelijk maken. Glashandel Sloos beschikt over medewerkers die hun vak verstaan en kunnen u daarom echte kwaliteit leveren. Bij glasherstel in Leiden bij Glashandel Sloos gaat kwaliteit voor kwantiteit.

Direct glasherstel Glasherstel Leiden

Schade aan uw ruiten kan zomaar gebeuren. Soms kan de schade zo groot zijn dat er barsten in het glas zitten, maar het kan bijvoorbeeld ook zijn dat er krassen of oneffenheden in het glas ontstaan. Heeft u behoefte aan glasherstel Leiden , neem dan contact met ons op, zodat wij de schade zo snel mogelijk kunnen repareren. Glasherstel in Leiden bij Glashandel Sloos doet aan 24-uurs service omdat schade vaak niet prettig is, het extra overbodige schade kan veroorzaken en uw woning kan extra inbraakgevaar oplopen.

Omdat er verschillende soorten schades bestaan, hebben wij ook verschillende soorten maatregelingen. Zo kunnen wij bij Glashandel Sloos bijvoorbeeld de schade direct herstellen op locatie, of we kunnen tijdelijk een noodruit plaatsen of een blindering plaatsen. Dit zijn natuurlijk tijdelijke oplossingen voor totdat de ruit definitief hersteld is. Glasherstel in Leiden is dus zeker mogelijk!

Interesse

Heeft u interesse in onze werkzaamheden op het gebied van glasherstel Leiden ? Neem dan nu contact op met glashandel Sloos. Ook bij verdere vragen of voor vrijblijvende informatie kunt u bij ons terecht. U kunt ook altijd bellen naar 06-47837665.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)