Direct contact?

stuur een e-mail naar: info@glashandelsloos.nl of bel naar 071 52 33 078

Glasschade? Snel gebeld is snel hersteld!

Glasbedrijf Hazerswoude

Als u op zoek bent naar een professioneel glasbedrijf Hazerswoude voor glas zetten of glasherstel, dan bent u voor deze en nog veel meer services bij Glashandel Sloos aan het juiste adres! Wij zijn de glasexpert en glaszetter in Leiden en wijde omgeving. U kunt bij ons ook terecht als het gaat om glasschade, onze glasherstellers zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Bij al onze werkzaamheden, producten en klantcontact staat kwaliteit voor de kwantiteit. Hierdoor kunnen wij u verzekeren van de beste kwaliteit voor de scherpste prijzen.

Werkzaamheden als glasbedrijf Hazerswoude

Wij van Glashandel Sloos staan vooral bekend om onze 24 uurs service op het gebied van glasschade. Onze glasherstellers zijn altijd bereikbaar. Verder kunt u bij ons natuurlijk terecht voor verschillende glassoorten. Wij leveren onder andere veiligheidsglas, enkel glas, isolatieglas, glas-in-lood, monumentale beglazing en spiegels. Ten slotte kunt u bij ons ook terecht voor veluxglas herstel. Heeft u een lekke velux ruit, kapot velux isolatieglas, of heeft u condensatie in uw velux dakvenster? Wij hebben deze allemaal op voorraad voor levering en repareren en plaatsen door heel Nederland.

Sloos als glasbedrijf Hazerswoude

Glashandel Sloos is in 2000 opgericht door Marco Sloos. Hij had toen al ruime ervaring binnen de glasbranche. De gedachte om zo dichtbij mogelijk de klant te staan en kwaliteit te leveren, is terug te vinden in onze serviceleverlening en kwaliteitsmaterialen. Wij werken zowel met eigen personeel als met geselecteerde zelfstandige glasherstellers. Glashandel Sloos werkt niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven, gemeenten en andere instellingen. Ons Werkgebied is Leiden en omstreken. Wilt u graag meer informatie over onze werkzaamheden of heeft u interesse? Neem dan contact met ons op! Onze specialisten helpen u graag verder.

Glasbedrijf Hazerswoude

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

Heeft u nog vragen?

Mail info@glashandelsloos.nl gerust. Voor een vrijblijvende afspraak of voor een offerte. U kunt ons natuurlijk ook bellen. Ons telefoonnummer is: 071 – 52 33 078.