Direct contact?stuur een e-mail of bel naar:

Glasbedrijf Haarlemmermeer

Glasbedrijf Haarlemmermeer

Als u op zoek bent naar een professioneel glasbedrijf Haarlemmermeer voor glas zetten of glasherstel, dan bent u voor deze en nog veel meer services bij Glashandel Sloos aan het juiste adres! Wij zijn de glasexpert en glaszetter in Leiden en wijde omgeving. U kunt bij ons ook terecht als het gaat om glasschade, onze glasherstellers zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Bij al onze werkzaamheden, producten en klantcontact staat kwaliteit voor de kwantiteit. Hierdoor kunnen wij u verzekeren van de beste kwaliteit voor de scherpste prijzen.

Werkzaamheden als glasbedrijf Haarlemmermeer

Wij van Glashandel Sloos staan vooral bekend om onze 24 uurs service op het gebied van glasschade. Onze glasherstellers zijn altijd bereikbaar. Verder kunt u bij ons natuurlijk terecht voor verschillende glassoorten. Wij leveren onder andere veiligheidsglas, enkel glas, isolatieglas, glas-in-lood, monumentale beglazing en spiegels. Ten slotte kunt u bij ons ook terecht voor veluxglas herstel. Heeft u een lekke velux ruit, kapot velux isolatieglas, of heeft u condensatie in uw velux dakvenster? Wij hebben deze allemaal op voorraad voor levering en repareren en plaatsen door heel Nederland. Al deze werkzaamheden maken ons een allround glasbedrijf in Haarlemmermeer en omstreken.

Glashandel Sloos als uw glasbedrijf

Glashandel Sloos is in 2000 opgericht door Marco Sloos. Hij had toen al ruime ervaring binnen de glasbranche. De gedachte om zo dichtbij mogelijk de klant te staan en kwaliteit te leveren, is terug te vinden in onze serviceleverlening en kwaliteitsmaterialen. Wij werken zowel met eigen personeel als met geselecteerde zelfstandige glasherstellers. Glashandel Sloos werkt niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven, gemeenten en andere instellingen. Ons werkgebied is Leiden en omstreken. Wilt u graag meer informatie over onze werkzaamheden als glasbedrijf in Haarlemmermeer of heeft u interesse? Neem dan contact met ons op! Onze specialisten helpen u graag verder.

Glasbedrijf [pb-city]

Glaswerkzaamheden

Keuken achterwanden

Keukenachterwanden (Lacobel) in iedere gewenste kleur voor uw keuken!

Cabine glaswanden

Wij leveren ook glaswanden voor douche en stoomcabines.

Maatwerk spiegels

Wij maken spiegels geheel op maat, in alle vormen en maten.

Woning isoleren

Isoleer uw woning door het plaatsen van HR+ en HR++ glas.

Brandwerend glas

Brandwerend glas geeft zekerheid en biedt extra veiligheid.

Ventilatie techniek

Ventilatie techniek met glasroosters.

Vraag direct een offerte aan!

    Betreft:

    Bestanden uploaden: