Direct contact?

stuur een e-mail naar: info@glashandelsloos.nl of bel naar 071 52 33 078

Glas repareren 

Schade aan uw ruiten kan zomaar gebeuren. De schade kan zo groot zijn dat er barsten in het glas zitten, maar het kan bijvoorbeeld ook dat er krassen en/of oneffenheden in het glas ontstaan. Zijn uw ruiten beschadigd of is er iets anders met uw ruiten gebeurd dat hersteld moet worden? Dan bent u bij Glashandel Sloos aan het juiste adres.

Glashandel Sloos beschikt over medewerkers die hun vak verstaan en kunnen daarom echte kwaliteit leveren. Glas repareren Voorburg bij Glashandel Sloos is een verstandige keuze.

Mogelijkheden Glas repareren Glas repareren Voorburg

Omdat er dus verschillende soorten schades bestaan hebben we ook verschillende soorten maatregelingen. Het Glas repareren Voorburg bij Glashandel Sloos kan bijvoorbeeld direct gedaan worden op locatie. Glas repareren Voorburg bij Glashandel Sloos heeft een 24-uurs service en zo kunnen wij u zo snel mogelijk van dienst zijn.

Als dit niet mogelijk is kunnen wij een noodruit of blindering plaatsen. Dit zijn tijdelijke oplossingen totdat de ruit definitief gerepareerd is. Dit zijn tijdelijke oplossingen die er voor zorgen dat u geen overbodige schade oploopt en uw woning/pand minder inbraakgevaar loopt. Nu kunt u gerust afwachten tot de ruit definitief gerepareerd wordt.

Waarom Glas repareren Voorburg

Waarom is glashandel Sloos de ideale partner bij Glas repareren Voorburg ? Glashandel Sloos is een veelzijdig bedrijf met tientallen jaren ervaring in de glasbranche. Naast het leveren van kwaliteit, hechten wij ook veel waarde aan klantgerichte service.

Wij werken zowel met ons eigen personeel als met geselecteerde zelfstandige glasherstellers. Onze werkzaamheden zijn niet alleen bestemd voor particulieren, maar ook voor bedrijven, gemeenten en andere instellingen.

Heeft u glasschade? Snel gebeld is snel hersteld! Neem dan nu gelijk contact op en bel via 06-47837665 of stuur een mail info@glashandelsloos.nl voor vrijblijvende informatie of vragen. Bij het Glas repareren Voorburg bij Glashandel Sloos gaat kwaliteit vóór kwantiteit.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)