Direct contact?stuur een e-mail of bel naar:

Glas op maat Hoogmade

Glas op maat Hoogmade

Bent u toe aan nieuw glas in uw huis of pand? Dan bent u bij Glashandel Sloos aan het juiste adres. Wij zijn de expert op het gebied van glas en wij hebben voor u glas op maat in Hoogmade en omstreken. Glashandel Sloos zal u overal in voorzien. Glashandel Sloos beschikt over verschillende soorten glas zoals: figuurglas, dubbelglas, voorzetramen en veiligheidsglas. Bij Glashandel Sloos wordt er uitsluitend gewerkt met vakkundige mensen, die al jarenlang in het vak zitten. Hierdoor bent u dus altijd verzekerd van een goed resultaat. Glashandel Sloos is niet voor niets dé glasexpert en maakt voor u glas op maat in Hoogmade en omstreken.

Soorten glas op maat Hoogmade

  • U kunt bijvoorbeeld interesse hebben in figuurglas. Dat kan een goede keuze zijn voor het creëren van sfeer, zowel binnen als buiten het huis, aangezien u met verschillende vormen en kleuren kunt werken.
  • Wilt u liever dubbel glas? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk bij Glashandel Sloos. Het kan een groot voordeel zijn als u kiest voor dubbel glas. Verschillende voordelen zijn bijvoorbeeld dat uw energiekosten sterk zullen dalen, u woont een stuk rustiger, u heeft geen last meer van tochtende ramen en ook het veiligheidsgevoel gaat omhoog.
  • U kunt ook altijd nog kiezen voor voorzetramen. Deze ramen zijn een ideale en goedkopere oplossing voor het dubbel glas.

Glashandel Sloos kan u, zoals al gezegd, verschillende soorten glas aanbieden. Hierbij maakt het niet uit of u particulier of een bedrijf bent.  Wij maken voor iedereen in Hoogmade glas op maat!

Interesse in glas op maat Hoogmade

Heeft u interesse in glas op maat bij Glashandel Sloos? Neem dan nu snel contact op met Glashandel Sloos! Voor vrijblijvende informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt natuurlijk ook altijd bellen naar ons nummer 06 41 56 97 51 of het contactformulier invullen.

Glas op maat [pb-city]

Glaswerkzaamheden

Keuken achterwanden

Keukenachterwanden (Lacobel) in iedere gewenste kleur voor uw keuken!

Cabine glaswanden

Wij leveren ook glaswanden voor douche en stoomcabines.

Maatwerk spiegels

Wij maken spiegels geheel op maat, in alle vormen en maten.

Woning isoleren

Isoleer uw woning door het plaatsen van HR+ en HR++ glas.

Brandwerend glas

Brandwerend glas geeft zekerheid en biedt extra veiligheid.

Ventilatie techniek

Ventilatie techniek met glasroosters.

Vraag direct een offerte aan!

    Betreft:

    Bestanden uploaden: