Direct contact?stuur een e-mail of bel naar:

Glas afhalen Hazerswoude

Glas afhalen Hazerswoude

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u glas kunt afhalen in de omgeving van Hazerswoude ? Dat kan bij Glashandel Sloos! Wij zijn het perfecte bedrijf voor al uw doordeweeks geen tijd heeft om uw bestelde glas te laten bezorgen. U kunt dit dan ook bij ons bestellen en elke zaterdag van 8:00 tot 12:00 ophalen bij ons in Leiden.

Alle soorten glas op maat

Wij bieden u allerlei soorten glas aan die u kunt afhalen in Hazerswoude en omstreken. Denk hierbij aan glaswanden voor de douche en stoomcabine, spiegels en spiegelwanden, brandwerende beglazing, enzovoort. Wij werken uitsluitend met glas van kwaliteitsfabrikanten zoals Pilkington, Saint-Goben en Lacobel. Daarnaast werken wij niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven, gemeenten en andere instellingen.

Over ons

Glashandel Sloos is dé glasexpert voor u! Vele andere particulieren en bedrijven zijn u voor geweest door glas bij ons te komen afhalen in Hazerswoude en omstreken. Daarnaast vernieuwen wij voortdurend en innoveren wij waar mogelijk is. Door ons ruime aanbod zijn wij erg veelzijdig en zit er altijd een passende oplossing voor u bij. Onze gedachte om dicht bij de klant te staan en kwaliteit te leveren, is terug te vinden in de serviceverlening en de toepassing van de kwaliteitsmaterialen. Voor het bestellen van glas verwijzen wij u naar onze webshop. Hier kunt u een kijkje nemen in ons ruime assortiment aan diverse soorten kwalitatief glas. Uw glas gevonden? Dan komen we het glas uiteraard ook bij u zetten, indien gewenst.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze service glas afhalen in de omgeving van Hazerswoude of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door te bellen naar 06 41 56 97 51, te e-mailen naar info@glashandelsoos.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag verder.

Glas afhalen [pb-city]

Glaswerkzaamheden

Keuken achterwanden

Keukenachterwanden (Lacobel) in iedere gewenste kleur voor uw keuken!

Cabine glaswanden

Wij leveren ook glaswanden voor douche en stoomcabines.

Maatwerk spiegels

Wij maken spiegels geheel op maat, in alle vormen en maten.

Woning isoleren

Isoleer uw woning door het plaatsen van HR+ en HR++ glas.

Brandwerend glas

Brandwerend glas geeft zekerheid en biedt extra veiligheid.

Ventilatie techniek

Ventilatie techniek met glasroosters.

Vraag direct een offerte aan!

    Betreft:

    Bestanden uploaden: