Direct contact?stuur een e-mail of bel naar:

Geslepen glas Voorburg

Geslepen glas Voorburg

Als u op zoek bent naar een glaszetter, glashandel of een bedrijf voor glasherstel, dan bent u bij Glashandel Sloos aan het juiste adres. Wij zijn de glasexpert in Leiden en omgeving. Voor al onze werkzaamheden, producten en klantcontact geld dat de kwaliteit voor de kwantiteit staat. Zo kunnen wij u verzekeren van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. U kunt bij ons terecht voor vele verschillende soorten producten, waaronder geslepen glas Voorburg .

Waarom geslepen glas Voorburg ?

Geslepen glas heeft een fraaie rand en structuur door het slijpwerk. Er kunnen facetten of figuren in het glas worden aangebracht. Daarnaast geeft het slijpen een mooie decoratieve uitstraling aan het glas. Geslepen glas met decoratie kan worden toegepast in bijvoorbeeld douchedeuren, glazen wanden of klapdeuren, maar ook in tafelbladen of zelf bedachte toepassingen. Ten slotte kunnen wij ook spiegels mooi slijpen.

Functies van geslepen glas Voorburg

Het slijpen van glas heeft verschillende functies. Zo dient het bijvoorbeeld ter afwerking wanneer een douchecabine of douchedeur op maat is gesneden. Het slijpen van glas kan ook een andere functie hebben, zoals het bevorderen van de duurzaamheid en het tegengaan van scheuren. Geslepen glas is beter beschermt tegen een thermische breuk door temperatuurverschil in het glas, bijvoorbeeld als de zon er lange tijd opstaat. Ten slotte kan slijpen uw glas ook beschermen tegen haarscheuren.

Interesse in geslepen glas van Glashandel Sloos?

Bent u geïnteresseerd in geslepen glas? In onze geavanceerde werkplaats verzorgen wij van Glashandel Sloos graag uw slijpwerk. Heeft u nog meer vragen over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op, onze specialisten helpen u graag verder.

Geslepen glas [pb-city]

Glaswerkzaamheden

Keuken achterwanden

Keukenachterwanden (Lacobel) in iedere gewenste kleur voor uw keuken!

Cabine glaswanden

Wij leveren ook glaswanden voor douche en stoomcabines.

Maatwerk spiegels

Wij maken spiegels geheel op maat, in alle vormen en maten.

Woning isoleren

Isoleer uw woning door het plaatsen van HR+ en HR++ glas.

Brandwerend glas

Brandwerend glas geeft zekerheid en biedt extra veiligheid.

Ventilatie techniek

Ventilatie techniek met glasroosters.

Vraag direct een offerte aan!

    Betreft:

    Bestanden uploaden: