Direct contact?

stuur een e-mail naar: info@glashandelsloos.nl of bel naar 071 52 33 078

Glasschade? Snel gebeld is snel hersteld!

Geslepen glas Rijnsburg

Als u op zoek bent naar een glaszetter, glashandel of een bedrijf voor glasherstel, dan bent u bij Glashandel Sloos aan het juiste adres. Wij zijn de glasexpert in Leiden en omgeving. Voor al onze werkzaamheden, producten en klantcontact geld dat de kwaliteit voor de kwantiteit staat. Zo kunnen wij u verzekeren van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. U kunt bij ons terecht voor vele verschillende soorten producten, waaronder geslepen glas Rijnsburg .

Waarom geslepen glas Rijnsburg ?

Geslepen glas Rijnsburg heeft een fraaie rand en structuur door het slijpwerk. Er kunnen facetten of figuren in het glas worden aangebracht. Daarnaast geeft het slijpen een mooie decoratieve uitstraling aan het glas. Geslepen glas met decoratie kan worden toegepast in bijvoorbeeld douchedeuren, glazen wanden of klapdeuren, maar ook in tafelbladen of zelf bedachte toepassingen. Ten slotte kunnen wij ook spiegels mooi slijpen.

Functies van geslepen glas Rijnsburg .

Het slijpen van glas heeft verschillende functies. Zo dient het bijvoorbeeld ter afwerking wanneer een douchecabine of douchedeur op maat is gesneden. Het slijpen van glas kan ook een andere functie hebben, zoals het bevorderen van de duurzaamheid en het tegengaan van scheuren. Geslepen glas Rijnsburg is beter beschermt tegen een thermische breuk door temperatuurverschil in het glas, bijvoorbeeld als de zon er lange tijd opstaat. Ten slotte kan slijpen uw glas ook beschermen tegen haarscheuren. Bent u geïnteresseerd in geslepen glas Rijnsburg ? In onze geavanceerde werkplaats verzorgen wij van Glashandel Sloos graag uw slijpwerk. Heeft u nog meer vragen over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op, onze specialisten helpen u graag verder.

 

Geslepen glas Rijnsburg

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

Heeft u nog vragen?

Mail info@glashandelsloos.nl gerust. Voor een vrijblijvende afspraak of voor een offerte. U kunt ons natuurlijk ook bellen. Ons telefoonnummer is: 071 – 52 33 078.