Direct contact?

stuur een e-mail naar: info@glashandelsloos.nl of bel naar 071 52 33 078

Glasschade? Snel gebeld is snel hersteld!

Gelaagd glas Wassenaar

Bent u op zoek naar een glaszetter, glashandel of een bedrijf voor glasherstel? Voor deze en nog veel meer services op het gebied van glas bent u bij Glashandel Sloos aan het juiste adres! Glashandel Sloos is de glasexpert en glaszetter in Leiden en omstreken. Bij al onze werkzaamheden, producten en klantcontact staat de kwaliteit vóór de kwantiteit. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs! U kunt bij ons onder andere terecht voor gelaagd glas Wassenaar .

Waarom gelaagd glas Wassenaar ?

Gelaagd glas is een vorm van veiligheidsglas. Gelaagd glas Wassenaar heeft als bijzonder kenmerk dat dit bij een breuk niet in stukjes uiteen valt, maar aan elkaar blijft hangen. Dit zorgt voor extra veiligheid, omdat er geen grote opening kan ontstaan. Dit type beglazing wordt vaak gebruikt voor een serre, schuifpui of een glazen wand. Het gelaagd glas Wassenaar is natuurlijk ook bekend om haar inbraakwerende werking. Het gelaagde glas is opgebouwd uit meerdere ruitlagen. Deze worden doormiddel van een transparante folielaag met elkaar verbonden. Dit voorkomt dan ook dat de glasstukjes uit elkaar vallen bij een breuk. De mate van veiligheid bij gelaagd glas Wassenaar wordt bepaald door de dikte van de folielaag. Hoe dikker deze folielaag is, hoe veiliger het glas is. Zo wordt het ook steeds minder mogelijk om met bijvoorbeeld het gooien van een steen een opening te creëren in het glas. Er bestaat ook een speciale soort folie die geluidswerend is, mocht u hier interesse in hebben. Bent u geïnteresseerd in gelaagd glas Wassenaar of zou u graag nog wat meer informatie willen over dit product? Neem dan contact met ons op, dan helpen onze specialisten u verder.    

 

Gelaagd glas Wassenaar

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

Heeft u nog vragen?

Mail info@glashandelsloos.nl gerust. Voor een vrijblijvende afspraak of voor een offerte. U kunt ons natuurlijk ook bellen. Ons telefoonnummer is: 071 – 52 33 078.