Direct contact?stuur een e-mail of bel naar:

Gelaagd glas Hazerswoude-Rijndijk

Gelaagd glas Hazerswoude-Rijndijk

Bent u op zoek naar een glaszetter, glashandel of een bedrijf voor glasherstel? Voor deze en nog veel meer services op het gebied van glas bent u bij Glashandel Sloos aan het juiste adres! Glashandel Sloos is de glasexpert en glaszetter in Leiden en omstreken. Bij al onze werkzaamheden, producten en klantcontact staat de kwaliteit vóór de kwantiteit. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs! U kunt bij ons onder andere terecht voor gelaagd glas Hazerswoude-Rijndijk .

Waarom gelaagd glas Hazerswoude-Rijndijk ?

Gelaagd glas is een vorm van veiligheidsglas. Gelaagd glas heeft als bijzonder kenmerk dat dit bij een breuk niet in stukjes uiteen valt, maar aan elkaar blijft hangen. Dit zorgt voor extra veiligheid, omdat er geen grote opening kan ontstaan. Dit type beglazing wordt vaak gebruikt voor een serre, schuifpui of een glazen wand. Het gelaagd glas is natuurlijk ook bekend om haar inbraakwerende werking.

Wat is gelaagd glas?

Het gelaagde glas is opgebouwd uit meerdere ruitlagen. Deze worden doormiddel van een transparante folielaag met elkaar verbonden. Dit voorkomt dan ook dat de glasstukjes uit elkaar vallen bij een breuk. De mate van veiligheid bij gelaagd glas wordt bepaald door de dikte van de folielaag. Hoe dikker deze folielaag is, hoe veiliger het glas is. Zo wordt het ook steeds minder mogelijk om met bijvoorbeeld het gooien van een steen een opening te creëren in het glas. Er bestaat ook een speciale soort folie die geluidswerend is, mocht u hier interesse in hebben.

Interesse in gelaagd glas van Glashandel Sloos?

Bent u geïnteresseerd in gelaagd glas Hazerswoude-Rijndijk of zou u graag nog wat meer informatie willen over dit product? Neem dan contact met ons op, dan helpen onze specialisten u verder.

Gelaagd glas [pb-city]

Glaswerkzaamheden

Keuken achterwanden

Keukenachterwanden (Lacobel) in iedere gewenste kleur voor uw keuken!

Cabine glaswanden

Wij leveren ook glaswanden voor douche en stoomcabines.

Maatwerk spiegels

Wij maken spiegels geheel op maat, in alle vormen en maten.

Woning isoleren

Isoleer uw woning door het plaatsen van HR+ en HR++ glas.

Brandwerend glas

Brandwerend glas geeft zekerheid en biedt extra veiligheid.

Ventilatie techniek

Ventilatie techniek met glasroosters.

Vraag direct een offerte aan!

    Betreft:

    Bestanden uploaden: