Direct contact?stuur een e-mail of bel naar:

Gehard glas Noordwijk

Gehard glas Noordwijk

Bent u op zoek naar een glaszetter, glashandel of een bedrijf voor glasherstel? Voor deze en nog veel meer services op het gebied van glas bent u bij Glashandel Sloos aan het juiste adres! Glashandel Sloos is de glasexpert en glaszetter in Leiden en omstreken. Bij al onze werkzaamheden, producten en klantcontact staat de kwaliteit vóór de kwantiteit. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs!

Waarom gehard glas Noordwijk aanschaffen?

Gehard glas Noordwijk is, zoals de naam al doet vermoeden, glas dat harder is dan normaal glas. Door een speciale behandeling van het glas (verhitting tot 600 graden) wordt het wel tot 5 keer zo sterk dan normaal glas! Doordat het glas zo hard is, is de inwendige spanning groter dan bij ongehard glas en bijna onbreekbaar. Als het dan toch breekt, dan gebeurt het zo veilig mogelijk. Dit type glas wordt ook wel veiligheidsglas genoemd. Als het glas namelijk breekt, dan valt het oppervlak in kleine stukjes uit elkaar. Hierdoor blijven er geen scherpe stukken glas achter, waardoor de kans op verwondingen aanzienlijk afneemt.

Welk type past bij uw situatie?

Gehard glas Noordwijk wordt vooral toegepast in woningen en bedrijfspanden. Overal waar veiligheid nodig is, is gehard glas en goede optie. In de badkamer wordt gehard glas ook gebruikt voor douchedeuren en -wanden. Afhankelijk van het doel van het glas zijn er verschillende soorten, afmetingen, en diktes beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor gehard helder glas en zelfs gehard extra glas. Echter bieden wij ook gehard mat glas aan voor de extra privacy, of gehard figuur glas.

Interesse of meer informatie over gehard glas Noordwijk ?

Heeft u interesse in ons gehard glas Noordwijk of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Stuur een e-mail naar info@glashandelsloos.nl of bel naar 071 52 33 078. Wij staan voor u klaar met advies, deskundigheid en vakkundigheid op het gebied van glas!

Gehard glas [pb-city]

Glaswerkzaamheden

Keuken achterwanden

Keukenachterwanden (Lacobel) in iedere gewenste kleur voor uw keuken!

Cabine glaswanden

Wij leveren ook glaswanden voor douche en stoomcabines.

Maatwerk spiegels

Wij maken spiegels geheel op maat, in alle vormen en maten.

Woning isoleren

Isoleer uw woning door het plaatsen van HR+ en HR++ glas.

Brandwerend glas

Brandwerend glas geeft zekerheid en biedt extra veiligheid.

Ventilatie techniek

Ventilatie techniek met glasroosters.

Vraag direct een offerte aan!

    Betreft:

    Bestanden uploaden: