Direct contact?

stuur een e-mail naar: info@glashandelsloos.nl of bel naar 071 52 33 078

Glasschade? Snel gebeld is snel hersteld!

Gehard glas Katwijk

Bent u op zoek naar een glaszetter, glashandel of een bedrijf voor glasherstel? Voor deze en nog veel meer services op het gebied van glas bent u bij Glashandel Sloos aan het juiste adres! Glashandel Sloos is de glasexpert en glaszetter in Leiden en omstreken. Bij al onze werkzaamheden, producten en klantcontact staat de kwaliteit vóór de kwantiteit. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs!

Waarom gehard glas Katwijk aanschaffen?

Gehard glas Katwijk is, zoals de naam al doet vermoeden, glas dat harder is dan normaal glas. Door een speciale behandeling van het glas (verhitting tot 600 graden) wordt het wel tot 5 keer zo sterk dan normaal glas! Doordat het glas zo hard is, is de inwendige spanning groter dan bij ongehard glas en bijna onbreekbaar. Als het dan toch breekt, dan gebeurt het zo veilig mogelijk. Dit type glas wordt ook wel veiligheidsglas genoemd. Als het glas namelijk breekt, dan valt het oppervlak in kleine stukjes uit elkaar. Hierdoor blijven er geen scherpe stukken glas achter, waardoor de kans op verwondingen aanzienlijk afneemt.

Gehard glas Katwijk wordt vooral toegepast in woningen en bedrijfspanden. Overal waar veiligheid nodig is, is gehard glas en goede optie. In de badkamer wordt gehard glas ook gebruikt voor douchedeuren en -wanden. Afhankelijk van het doel van het glas zijn er ve

rschillende soorten, afmetingen, en diktes beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor gehard helder glas en zelfs gehard extra glas. Echter bieden wij ook gehard mat glas aan voor de extra privacy, of gehard figuur glas.

Gehard glas Katwijk

Interesse of meer informatie?

Heeft u interesse in ons gehard glas Katwijk of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Stuur een e-mail naar info@glashandelsloos.nl of bel naar 071 52 33 078. Wij staan voor u klaar met advies, deskundigheid en vakkundigheid op het gebied van glas!

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

Heeft u nog vragen?

Mail info@glashandelsloos.nl gerust. Voor een vrijblijvende afspraak of voor een offerte. U kunt ons natuurlijk ook bellen. Ons telefoonnummer is: 071 – 52 33 078.