Direct contact?stuur een e-mail of bel naar:

Brandwerend glas Warmond

Brandwerend glas Warmond

Brandwerend glas in Warmond geeft zekerheid en biedt extra veiligheid op het moment dat er brand uitbreekt. De beschermende factor geeft meer gelegenheid om een vluchtroute te zoeken en het gebouw snel en veilig te kunnen verlaten.

Wat doet brandwerend glas in Warmond ?

Brandwerend glas zorgt voor meer brandveiligheid. Normaal floatglas breekt bij een brand al zeer snel. Bij een brand ontstaat er een temperatuurverschil tussen het glasoppervlak en de glasranden. Het gevolg hiervan is spanningen in de ruit. Wanneer de spanningen te groot worden, ontstaan er breuken. Voor floatglas is dit bij een brand al binnen ongeveer 1 minuut het geval. Brandwerend glas is opgebouwd in laagjes (gelaagd glas). Normaal gelaagd glas blijft 4 tot 5 minuten brandwerend. Bij speciaal brandwerend glas is dit 30 minuten tot wel 2 uur.

Soorten brandwerend glas

Brandwerend glas in Warmond is verkrijgbaar in verschillende classificaties. De keuze is onder andere afhankelijk van het type gebouw, de functie en de geldende voorschriften, eisen en normen omtrent brandveiligheid. Zo zijn er specifieke eisen aan de weerstand tegen branddoorslag en brandoverslag. De mate van brandwerendheid wordt uitgedrukt in minuten, zoals brandwerend glas 30 minuten en brandwerend glas 60 minuten. Glashandel Sloos plaatst het brandwerende glas altijd zoals het getest is. In het testrapport staat precies omschreven welk kozijn, welke materialen zijn toegepast bij de test en dus in de praktijk gebruikt moet worden. Uiteraard voldoet het glas aan de benodigde eisen om van een brandwerend karakter te kunnen spreken.

Contact

Wilt u graag advies over brandwerend glas? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de situatie ter plekke te bekijken. Neem contact met ons op! Dit kunt u doen door te bellen naar 06 41 56 97 51, te e-mailen naar info@glashandelsoos.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag verder.

Brandwerend glas [pb-city]

Glaswerkzaamheden

Keuken achterwanden

Keukenachterwanden (Lacobel) in iedere gewenste kleur voor uw keuken!

Cabine glaswanden

Wij leveren ook glaswanden voor douche en stoomcabines.

Maatwerk spiegels

Wij maken spiegels geheel op maat, in alle vormen en maten.

Woning isoleren

Isoleer uw woning door het plaatsen van HR+ en HR++ glas.

Brandwerend glas

Brandwerend glas geeft zekerheid en biedt extra veiligheid.

Ventilatie techniek

Ventilatie techniek met glasroosters.

Vraag direct een offerte aan!

    Betreft:

    Bestanden uploaden: