Direct contact?stuur een e-mail of bel naar:

Vervangen ruit Velux

Vervangen ruit Velux

Bij Glashandel Sloos zijn we gespecialiseerd in het repareren en vervangen van ramen. Moet uw Velux ruit vervangen worden? Dan helpen wij u met veel plezier verder! Onze experts hebben jarenlange ervaring en beschikken over de nodige kennis op het gebied van glas reparatie, glas zetten en alles rondom Velux glas. Wij zijn groot fan van Velux ramen, omdat het velen voordelen biedt. De dakramen hebben een mooi en strak design en ook de kwaliteit van de producten is altijd zeer hoog. Met een Velux dakraam haalt u gegarandeerd veel daglicht in huis en dit zorgt altijd voor een lichte en ruimtelijke sfeer. Daarnaast bieden deze dakramen veel veiligheid voor uw woning.

Onze experts vervangen uw Velux ruit!

Uiteraard kan het voorkomen dat uw Velux dakraam beschadigd raakt, dit kan het gevolg zijn van een inbraak of wisselende extreme weersomstandigheden. In dit geval kunnen er twee oplossingen zijn; de ruit moet gerepareerd worden, of de Velux ruit moet worden vervangen. Voor beide oplossingen kunt u terecht bij Glashandel Sloos! Wij weten precies hoe we om moeten gaan met de producten en hoe we deze het beste kunnen repareren. Het is echter goed om te vermelden dat wij enkel de Velux ruit vervangen en niet het complete dakvenster.

Heeft u een klus voor ons?

Zoekt u een partij die uw Velux ruit kan vervangen? Zoek niet verder! Wij zijn de juiste partij voor u. Glashandel Sloos is dé expert op het gebied van glas zetten en glasschadeherstel. Heeft u vragen of behoefte aan een passend advies wat betreft glasschade? Neem dan gerust even contact met ons op en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. Ook kunt u gemakkelijk en snel een offerte aanvragen via onze website. Glasschade kan erg vervelend zijn, maar gelukkig staan wij op ieder moment van de dag voor u klaar om uw ruit te repareren of te vervangen!

Vervangen ruit Velux

Glaswerkzaamheden

Keuken achterwanden

Keukenachterwanden (Lacobel) in iedere gewenste kleur voor uw keuken!

Cabine glaswanden

Wij leveren ook glaswanden voor douche en stoomcabines.

Maatwerk spiegels

Wij maken spiegels geheel op maat, in alle vormen en maten.

Woning isoleren

Isoleer uw woning door het plaatsen van HR+ en HR++ glas.

Brandwerend glas

Brandwerend glas geeft zekerheid en biedt extra veiligheid.

Ventilatie techniek

Ventilatie techniek met glasroosters.

Vraag direct een offerte aan!

    Betreft:
    Bestanden uploaden: