Direct contact?stuur een e-mail of bel naar:

Velux service Voorburg

Velux service Voorburg

Glashandel Sloos biedt u de beste Velux service in Voorburg en omstreken! Wij kunnen u helpen met het plaatsen en de reparatie van een Velux dakraam. Onze monteurs zijn zeer ervaren en beschikken over de juiste kennis om dit zorgvuldig voor u uit te voeren.

Onze Velux service in Voorburg

Dankzij de vele voordelen die de Velux dakramen bieden, raden wij deze zeker aan. Nu kan het echter gebeuren dat de ramen na een bepaalde tijd kapotgaan. Dit kan bijvoorbeeld komen door extreme weersomstandigheden, of door onvoorziene omstandigheden zoals inbraak. Allereerst is het lastig om te bepalen of het dakraam gerepareerd of vervangen wordt. Het is verstandig om dit door een vakman te laten doen. Voor beide gevallen kunnen wij u van dienst zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring met onder andere het bieden van Velux service, hebben wij veel kennis opgedaan en weten we precies hoe we met dit product om moeten gaan. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen bij u langs om te kijken wat precies het probleem is, en kunnen vervolgens uw raam repareren of desnoods vervangen.

Onze 24 uur service

Met de 24 uur service van Glashandel Sloos bent u zo geholpen, snel gebeld is namelijk snel hersteld. Glashandel Sloos is dé glasexpert op het gebied van Velux dakramen. Onze glasherstellers zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Naast onze Velux service in Voorburg kunt u bij ons ook terecht voor het laten zetten van verschillende glassoorten in uw bedrijfspand of woning. Denk hierbij aan glaswanden voor de douche en stoomcabine, spiegels en spiegelwanden, brandwerende beglazing enzovoort. Wij werken uitsluitend met glas van kwaliteitsfabrikanten zoals Pilkington, Saint-Goben en Lacobel.

Contact

Heeft u interesse onze Velux service in Voorburg en omstreken? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden! Dit kunt u doen door te bellen naar 06 41 56 97 51, te e-mailen naar info@glashandelsoos.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de situatie ter plekke te bekijken.

Velux service [pb-city]

Glaswerkzaamheden

Keuken achterwanden

Keukenachterwanden (Lacobel) in iedere gewenste kleur voor uw keuken!

Cabine glaswanden

Wij leveren ook glaswanden voor douche en stoomcabines.

Maatwerk spiegels

Wij maken spiegels geheel op maat, in alle vormen en maten.

Woning isoleren

Isoleer uw woning door het plaatsen van HR+ en HR++ glas.

Brandwerend glas

Brandwerend glas geeft zekerheid en biedt extra veiligheid.

Ventilatie techniek

Ventilatie techniek met glasroosters.

Vraag direct een offerte aan!

    Betreft:

    Bestanden uploaden: