Direct contact?

stuur een e-mail naar: info@glashandelsloos.nl of bel naar 071 52 33 078

Glasschade? Snel gebeld is snel hersteld!

Velux dakraam reparatie

Velux dakraam reparatie door Glashandel Sloos

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf voor uw velux dakraam reparatie? Dan bent u bij Glashandel Sloos aan het juiste adres. Wij bieden al jarenlang Velux dakramen van de beste kwaliteit aan. We hebben verschillende soorten ramen op voorraad en plaatsen en leveren deze door heel Nederland.

Als u kiest voor een Velux dakraam, zult u de vele voordelen van deze ramen zelf ervaren. De ramen zijn ten eerste extra veilig, door het stevige glas. Daar komt bij dat u door dit glas kunt genieten van een mooi uitzicht. Daarnaast zijn de velux dakramen gemakkelijk te bedienen door het innovatieve systeem. Ten slotte zijn de ramen van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs, genoeg reden om te kiezen voor deze ramen.

Uw Velux dakraam kapot?velux dakraam reparatie

Wij raden onze klanten de Velux dakramen altijd aan, wegens de vele voordelen en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Het kan echter gebeuren dat de ramen kapot gaan, bijvoorbeeld door extreme weersomstandigheden of door onvoorziene omstandigheden, zoals inbraak.

Wij bieden hiervoor een oplossing. Want naast het leveren en plaatsen van de ramen, kunt u ook ons ook inschakelen voor Velux dakraam reparatie. Wij werken namelijk al jarenlang met deze dakramen, waardoor wij veel kennis hebben opgedaan over dit product en precies weten hoe we hier mee om moeten gaan.

Dus als u op zoek bent naar een bedrijf voor velux dakraam reparatie, bent u bij Glashandel Sloos aan het juiste adres. Wij komen bij u langs om te kijken wat het probleem is en hoe we dit het beste aan kunnen maken.

De beste service bij Velux dakraam reparatie

Naast goede kwaliteit van al onze producten, ervaart u bij ons ook goede service. Zo bieden wij u, ook bij Velux dakraam reparatie, onze 24uurs service.

Met de 24uurs service van Glashandel Sloos bent u zo geholpen, snel gebeld is snel hersteld. Wij kunnen de dakramen ter plaatse repareren en dit binnen 24 uur. Zo kunt u snel verder, zonder de overlast van een kapot dakraam.

Heeft u interesse in onze werkzaamheden op het gebied van Velux dakraam reparatie? Neem dan nu contact op met Glashandel Sloos, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

Heeft u nog vragen?

Mail info@glashandelsloos.nl gerust. Voor een vrijblijvende afspraak of voor een offerte. U kunt ons natuurlijk ook bellen. Ons telefoonnummer is: 071 – 52 33 078.