Direct contact?stuur een e-mail of bel naar:

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag hier niet bij?

Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Al onze glasproducten worden met een glaswagen bij u thuis bezorgd. Wij leveren uw product tot over de drempel van uw voordeur. Ook als u in een een flat of appartementencomplex woont leveren wij tot over de drempel van uw eigen voordeur. Wij bezorgen uw product al vanaf € 35,00 en inmeten van uw glasschade is altijd gratis.

Uiteraard wilt u dat uw product precies past binnen uw situatie. Daarom kunt u bij al onze producten er vanuit gaan dat wij de juiste afmetingen in voorraad hebben of altijd de juiste maat bestellen na het gratis inmeten bij u thuis volgens de afgesproken datum en tijdstip.

Dat kan, maar wordt door ons afgeraden. Al onze glasproducten worden met een glaswagen bij u thuis bezorgd. Bij bezorging pakken we het product indien nodig met u uit om het controleren op eventuele fouten en/of breuken. Bij zelf afhalen kunnen we deze service niet leveren. Daarom geven we de voorkeur aan bezorging met ons eigen daarvoor ingerichte auto’s.

Als u via Ideal of een andere wijze betaald heeft word het repareren van uw ruit binnen 2 weken uitgevoerd dit is afhankelijk van waar u woont. Wij rijden namelijk de gehele week door Nederland om reparatie’s uit te voeren.

Nee wij komen niet inmeten als alle maten bij ons bekend zijn van de bestaande modellen van Velux dak ramen. Zodat wij maar 1 keer hoeven langs te komen om uw oude ruit te vervangen.

Nee gelukkig is er in de meeste gevallen alleen het glas wat vervangen moet worden, Velux dak ramen hebben een goede kwaliteit waardoor deze lang mee gaan mocht het toch wenselijk zijn dat u een geheel nieuw dakraam wenst dan kunnen wij dit uiteraard ook verzorgen voor u.

Als u een Velux herstelruit besteld met plaatsing dan word deze ook bij u thuis voor dat bedrag geplaatst en uw velux gecontroleerd op op slijtage en alle (scharnieren) draaipunten geolied.

En uw oude ruit(en) afgevoerd door ons.

Als u de ruit al bij de voordeur heeft staan nemen wij deze graag voor u mee.

Maar moet u nog de ruit eruit halen dan moet u deze zelf afvoeren bij uw milieu straat in uw gemeente door op de link te klikken kunt u kijken waar uw milieu straat is.

Glasschade? Snel gebeld is snel hersteld!

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons natuurlijk ook bellen. Ons telefoonnummer is: 071 – 52 33 078.