Direct contact?stuur een e-mail of bel naar:

Vacuüm beglazing Leiden

Vacuüm beglazing Leiden

Met vacuüm beglazing in Leiden en omgeving haalt u de isolatiekwaliteit van triple glas in huis met een dikte van maar 8 millimeter. Zo komt u niet met enorm dikke kozijnen te zitten, maar kan de beglazing gewoon in een smal kozijn geplaatst worden. Dit type beglazing bestaat uit twee glasplaten die gescheiden zijn door een kleine vacuüm ruimte. Dit vacuüm zorgt voor de hoge isolatiewaarde van het type glas. In een vacuüm ruimte zijn namelijk geen of nauwelijks moleculen aanwezig. Bij de afwezigheid van de moleculen kunnen ze ook niet warm of koud worden, hierdoor wordt het steeds moeilijker om de temperatuur van de ruimte te veranderen.

Voor alle gebouwen

Omdat de totale dikte van de vacuüm beglazing in de omgeving van Leiden zo laag is, is het gemakkelijk te implementeren in alle soorten gebouw. Ook historische gebouwen die ontworpen zijn voor dun glas, kunnen gemakkelijk verduurzaamd worden door het gebruik van dit dunne type beglazing. Daarnaast is het ook ideaal voor nieuwbouw woningen. Het dempende vermogen van dit type beglazing is namelijk hoger dan dat van triple glas! Dit houdt in dat geluiden van de straat nóg minder te horen zijn binnenshuis.

Vacuüm beglazing in de buurt van Leiden bij Glashandel Sloos

De professionals van Glashandel Sloos staan al sinds het jaar 2000 voor u klaar om u te voorzien van de nieuwste glassoorten met de hoogste isolatiewaarden. Bij ons staat direct menselijk contact hoog in het vaandel. Het leveren van een goede services is daarom voor ons van groot belang. Hier hoort natuurlijk ook materiaal van hoge kwaliteit bij. Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk op zoek hoeft naar een nieuwe ruit, maar in plaats daarvan in Leiden en omgeving direct een betrouwbaar stuk vacuüm beglazing in het kozijn heeft hangen. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Heeft u direct een nieuwe ruit nodig? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om te bellen of mailen. Zo zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk weer wordt voorzien van een betrouwbare ruit.

Vacuüm beglazing

Een greep uit onze referenties

Ook voor glaslatten en beglazingsmaterialen kunt u terecht bij onze winkel!

Vraag direct een offerte aan!

    Betreft:

    Bestanden uploaden: