Direct contact?stuur een e-mail of bel naar:

Lekke Velux raam

Lekke Velux raam

Is uw lekke Velux raam toe aan vervanging? Dan bent u bij Glashandel Sloos aan het juiste adres! Wij zijn dé experts op het gebied van glasschadeherstel en glasvervanging. Met onze jarenlange ervaring in de glashandel kunt u bij ons terecht voor elke klus, ook met Velux ramen hebben wij veel werkervaring. Glashandel Sloos is groot fan van de topproducten van Velux. Niet alleen wegens het prachtige design, dat aan te passen is aan iedere woning en iedere stijl, maar ook wegens de vele praktische voordelen. De dakramen van Velux zorgen veiligheid bij u in huis. Ze zijn goed beveiligt tegen inbraak, maar uiteraard ook tegen verschillende weersomstandigheden. Eén ding is zeker, met een Velux dakraam haalt u een enorme hoeveelheid natuurlijk licht in huis!

Schadeherstel

Ondanks de vele voordelen van Velux dakramen kan het voorkomen dat het raam beschadigd raakt. Dit kan bijvoorbeeld het gevolg zijn van zeer extreme of snel wisselende weersomstandigheden. Het kan zijn dat uw raam lek raakt in dit geval moet de schade aan uw lekke Velux raam verholpen worden. Dit kan op twee manieren; we repareren het huidige raam of we vervangen het gehele raam. Welke oplossing dan ook geschikt is voor uw lekke Velux raam, Glashandel Sloos zorgt ervoor dat uw dakraam weer zo goed als nieuw is! Onze specialisten hebben zeer veel ervaring met de producten van Velux en lossen het probleem graag voor u op.

Laat u uw lekke Velux raam door ons repareren?

Heeft u problemen met uw Velux dakraam en moet deze gerepareerd of vervangen worden? Dan staan wij voor u klaar! Via onze website kunt u heel gemakkelijk een offerte aanvragen. Heeft u behoefte aan specifiekere informatie over uw glasschade? Neem dan gerust even contact met ons op! Zo kunnen wij het probleem gemakkelijk analyseren, ook is er de mogelijkheid dat wij bij u langskomen.

Lekke Velux raam

Glaswerkzaamheden

Keuken achterwanden

Keukenachterwanden (Lacobel) in iedere gewenste kleur voor uw keuken!

Cabine glaswanden

Wij leveren ook glaswanden voor douche en stoomcabines.

Maatwerk spiegels

Wij maken spiegels geheel op maat, in alle vormen en maten.

Woning isoleren

Isoleer uw woning door het plaatsen van HR+ en HR++ glas.

Brandwerend glas

Brandwerend glas geeft zekerheid en biedt extra veiligheid.

Ventilatie techniek

Ventilatie techniek met glasroosters.

Vraag direct een offerte aan!

    Betreft:

    Bestanden uploaden: