Direct contact?

stuur een e-mail naar: info@glashandelsloos.nl of bel naar 071 52 33 078

Glasschade? Snel gebeld is snel hersteld!

HR glas Leiden

Bent u toe aan nieuw glas in uw huis of pand? Dan bent u bij Glashandel Sloos aan het juiste adres. Wij zijn de specialist op het gebied van HR glas Leiden . Wist u dat HR++ glas momenteel de meest populaire glassoort is? Door de hoge vraag dalen de prijzen, maar een belangrijker voordeel is de enorme daling in stookkosten door de hoge isolatiewaarde van het glas. Bij Glashandel Sloos wordt er uitsluitend gewerkt met vakkundige mensen, die al jarenlang in het vak zitten. Hierdoor bent u dus altijd verzekerd van een zeer goed resultaat. Glashandel Sloos is niet voor niets dé expert in HR glas Leiden .

Waarom HR glas Leiden

Steeds vaker wordt glas voorzien van een dun metaallaagje. Dit om stralingswarmte tegen te houden. Het metaallaagje is zo dun, dat men het nauwelijks zal waarnemen. Het laat grotendeels al het licht gewoon door. Als het metaallaagje effectief werkt, is de isolatiewaarde ook hoog. Wees de winterkou voor en isoleer hier tijdig voor met HR glas Leiden ! standaard pakket/ hr+/+ woning  tot  12  m2 (met  uitgezonderd dakkapel). bg en 1e etage geheel geïsoleerd  met hr ++ glas /1.2 w/m2.  Met 2 ducoklep roosters naar keuze, waar u die maar wilt. Leverbaar in de kleur wit, creme. allum tot 1400mm  lengte.

  • = all inn incl btw
  • 10 jaar garantie tegen doorslag
  • rondom nieuwe glaslatten 2x gegrond
  • rvs afgeschoten
  • levertijd 3 weken
  • glas soort s3a  pilkington /nsg/ 4/ 13/ 5 hr++
  • snelle levertijden
  • gratis opmeten

Interesse in HR glas Leiden

Heeft u interesse in HR glas Leiden van Glashandel Sloos? Neem dan nu snel contact met ons op. Ook voor vrijblijvende informatie en vragen kunt u altijd bij ons terecht. U kunt ons altijd bellen op ons telefoonnummer 06 41 56 97 51 of vul ons contactformulier in.   HR glas Leiden

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

Heeft u nog vragen?

Mail info@glashandelsloos.nl gerust. Voor een vrijblijvende afspraak of voor een offerte. U kunt ons natuurlijk ook bellen. Ons telefoonnummer is: 071 – 52 33 078.