Direct contact?stuur een e-mail of bel naar:

Kapotte Velux raam

Kapotte Velux raam

Bij Glashandel Sloos zijn we zeer groot fan van de fantastische producten van Velux. Ondanks de topkwaliteit is er altijd een kans dat uw Velux raam schade oploopt. In dit geval moet uw kapotte Velux raam gerepareerd of vervangen worden. Het is altijd erg vervelend wanneer u te maken krijgt met dergelijke glasschade, gelukkig hebben de experts van Glashandel Sloos jarenlange ervaring met glasschadeherstel. Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres! U kunt bij ons terecht voor elke klus op het gebied van glasschade en glasvervanging. We werken uitsluitend met de beste glassoorten en technieken en ook met het merk Velux hebben wij veel ervaring. Uw probleem wordt door ons binnen no-time geanalyseerd en vervolgens komen we bij u terug met de beste oplossing. Dus moet uw kapotte Velux raam vervangen of gerepareerd worden? Neem dan contact op met Glashandel Sloos!

De topproducten van Velux

Velux ontwerpt al meer dan 75 jaar de allerbeste dakramen en raamdecoratie. Met een Velux dakraam haalt u gegarandeerd veel daglicht en frisse lucht in huis. Dit zorgt voor een prettige sfeer in huis. Daarnaast biedt Velux mooie producten in strak design die passen bij de stijl in uw woning. De dakramen zorgen voor veiligheid en beschermen u en uw huisgenoten tegen weersomstandigheden en inbraak. Mocht er toch schade op doen, dan staat Glashandel Sloos voor u klaar!

Uw kapotte Velux raam laten repareren

Wanneer u schade aan uw Velux dakraam opmerkt kunt u contact met ons opnemen? Telefonisch of door bij u langs te komen, kunnen wij het exacte probleem analyseren en optreden met de juiste oplossing. Ook kunt u meteen een offerte bij ons aanvragen, dit doet u heel gemakkelijk via onze website. Onze specialisten voorzien u graag van de beste hulp. Wij repareren of vervangen uw kapotte Velux raam snel en met veel expertise!

Kapotte Velux raam

Glaswerkzaamheden

Keuken achterwanden

Keukenachterwanden (Lacobel) in iedere gewenste kleur voor uw keuken!

Cabine glaswanden

Wij leveren ook glaswanden voor douche en stoomcabines.

Maatwerk spiegels

Wij maken spiegels geheel op maat, in alle vormen en maten.

Woning isoleren

Isoleer uw woning door het plaatsen van HR+ en HR++ glas.

Brandwerend glas

Brandwerend glas geeft zekerheid en biedt extra veiligheid.

Ventilatie techniek

Ventilatie techniek met glasroosters.

Vraag direct een offerte aan!

    Betreft:
    Bestanden uploaden: