Direct contact?stuur een e-mail of bel naar:

Glasschadeherstel Hazerswoude

Glasschadeherstel Hazerswoude

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in glasschadeherstel in Hazerswoude ? Dan helpen wij u graag verder! Glashandel Sloos is dé glasexpert en glaszetter. U kunt terecht voor al uw glasschade bij ons. Daarnaast zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Glasschadeherstel in Hazerswoude zo snel mogelijk!

Schade aan ruiten komt vaak voor. Soms is de schade zo groot dat er barsten in zitten, maar het kan bijvoorbeeld ook zijn dat er krassen of oneffenheden in het glas ontstaan. Omdat er verschillende soorten schades bestaan, hebben we ook verschillende soorten maatregelen. Zo kunnen wij bij Glashandel Sloos bijvoorbeeld de schade direct herstellen op locatie, of we kunnen een noodruit of blindering plaatsen. Dit zijn tijdelijke oplossingen voor totdat de ruit definitief hersteld is. Wij bieden u een 24-uursservice omdat glasschade vaak niet prettig is, het kan extra overbodige schade veroorzaken en uw woning kan extra inbraakgevaar oplopen.

Waarom Glashandel Sloos voor uw glasschadeherstel?

Naast glasschadeherstel in Hazerswoude kunt u bij ons ook terecht voor het laten zetten van verschillende glassoorten in uw bedrijfspand of woning. Denk hierbij aan glaswanden voor de douche en stoomcabine, spiegels en spiegelwanden, brandwerende beglazing enzovoort. Wij werken uitsluitend met glas van kwaliteitsfabrikanten zoals Pilkington, Saint-Goben en Lacobel. Daarnaast werken wij niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven, gemeenten en andere instellingen. De vijf kernwaarden van Glashandel Sloos:

  • Direct contact
  • Direct actie, indien nodig
  • Nakomen van afspraken en nakomen van levering
  • No nonsens garantie
  • A-kwaliteit isolatie beglazing

Contact

Heeft u interesse in onze service glasschadeherstel in Hazerswoude ? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door te bellen naar 06 41 56 97 51, te e-mailen naar info@glashandelsoos.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag verder.

Glasschadeherstel [pb-city]

Glaswerkzaamheden

Keuken achterwanden

Keukenachterwanden (Lacobel) in iedere gewenste kleur voor uw keuken!

Cabine glaswanden

Wij leveren ook glaswanden voor douche en stoomcabines.

Maatwerk spiegels

Wij maken spiegels geheel op maat, in alle vormen en maten.

Woning isoleren

Isoleer uw woning door het plaatsen van HR+ en HR++ glas.

Brandwerend glas

Brandwerend glas geeft zekerheid en biedt extra veiligheid.

Ventilatie techniek

Ventilatie techniek met glasroosters.

Vraag direct een offerte aan!

    Betreft:

    Bestanden uploaden: