Direct contact?stuur een e-mail of bel naar:

Glas repareren Wassenaar

Glas repareren Wassenaar

Schade aan uw ruiten kan zomaar gebeuren. De schade kan zo groot zijn dat er barsten in het glas zitten, maar het kan bijvoorbeeld ook dat er krassen en/of oneffenheden in het glas ontstaan. Zijn uw ruiten beschadigd of is er iets anders met uw ruiten gebeurd dat hersteld moet worden? Dan bent u bij Glashandel Sloos aan het juiste adres en wij zullen uw Glas repareren Wassenaar. Glashandel Sloos beschikt over medewerkers die hun vak verstaan en kunnen daarom echte kwaliteit leveren. Glas repareren Wassenaar bij Glashandel Sloos is een verstandige keuze.

Mogelijkheden Glas repareren

Omdat er dus verschillende soorten schades bestaan hebben we ook verschillende soorten maatregelingen. Het Glas repareren bij Glashandel Sloos kan bijvoorbeeld direct gedaan worden op locatie. Glas repareren Wassenaar bij Glashandel Sloos heeft een 24-uurs service en zo kunnen wij u zo snel mogelijk van dienst zijn. Als dit niet mogelijk is kunnen wij een noodruit of blindering plaatsen. Dit zijn tijdelijke oplossingen totdat de ruit definitief gerepareerd is. Dit zijn tijdelijke oplossingen die er voor zorgen dat u geen overbodige schade oploopt en uw woning/pand minder inbraakgevaar loopt. Nu kunt u gerust afwachten tot de ruit definitief gerepareerd wordt.

Waarom Glas repareren Wassenaar

Waarom is glashandel Sloos de ideale partner bij Glas repareren? Glashandel Sloos is een veelzijdig bedrijf met tientallen jaren ervaring in de glasbranche. Naast het leveren van kwaliteit, hechten wij ook veel waarde aan klantgerichte service. Wij werken zowel met ons eigen personeel als met geselecteerde zelfstandige glasherstellers. Onze werkzaamheden zijn niet alleen bestemd voor particulieren, maar ook voor bedrijven, gemeenten en andere instellingen. Heeft u glasschade? Snel gebeld is snel hersteld! Neem dan nu gelijk contact op en bel via 06-47837665 of stuur een mail info@glashandelsloos.nl voor vrijblijvende informatie of vragen. Bij het Glas repareren Wassenaar bij Glashandel Sloos gaat kwaliteit vóór kwantiteit.

Glas repareren [pb-city]

Glaswerkzaamheden

Keuken achterwanden

Keukenachterwanden (Lacobel) in iedere gewenste kleur voor uw keuken!

Cabine glaswanden

Wij leveren ook glaswanden voor douche en stoomcabines.

Maatwerk spiegels

Wij maken spiegels geheel op maat, in alle vormen en maten.

Woning isoleren

Isoleer uw woning door het plaatsen van HR+ en HR++ glas.

Brandwerend glas

Brandwerend glas geeft zekerheid en biedt extra veiligheid.

Ventilatie techniek

Ventilatie techniek met glasroosters.

Vraag direct een offerte aan!

    Betreft:

    Bestanden uploaden: