Direct contact?stuur een e-mail of bel naar:

Glas in lood Rijnsburg

Glas in lood Rijnsburg

Glashandel Sloos maakt nieuwe glas in lood ramen in Rijnsburg volgens de oude ambachtelijke techniek en repareert of restaureert oude glas in lood ramen. Glas in lood staat al decennialang bekend als een fantastische sfeermaker in huis door de prachtige lichtinval. Het plaatsen van glas in lood in isolatieglas is een uitstekende manier om duurzaamheid en schoonheid te verenigen.

Waarom glas in lood laten plaatsen in Rijnsburg

Glas in lood ramen zijn kleurrijke en unieke producten die in elk gebouw, huis of interieur kunnen worden toegepast in Rijnsburg . In het verleden werden deze vensters vooral in religieuze gebouwen geplaatst, maar tegenwoordig wordt er een moderne twist aan de ramen gegeven en staat deze kunstvorm weer volop in de belangstelling. Een glas in lood raam zorgt voor een warme en gemoedelijke sfeer door de kleurrijke lichtinval.

Hoe gaan wij te werk?

Voordat wij overgaan tot het maken van een ontwerp, bespreken wij graag al uw wensen in een persoonlijk gesprek. Wij denken graag met u mee over een op maat gemaakt ontwerp. Er zijn talloze mogelijkheden op het gebied van stijl, kleur en glastype. Bij het inbouwen van glas in lood tussen isolatieglas wordt gebruik gemaakt van een zogenaamde y-profiel (lood). Dit is een randprofiel wat tussen de afstandhouders in de dubbele spuw van het dubbelglas wordt ingebouwd, zodat het glas in lood hiertussen wordt geklemd. Hierdoor maakt het glas geen contact met de buitenruiten, waardoor de isolatiewaarde optimaal is.

Over ons

Wij werken zowel met eigen personeel als geselecteerde zelfstandige glasherstellers, voornamelijk in de regio Zuid-Holland. Glashandel Sloos werkt niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven, gemeenten en andere instellingen. Samen met collega’s geven wij de service die u wenst. Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van glas in lood? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door te bellen naar 06 41 56 97 51, te e-mailen naar info@glashandelsoos.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de situatie ter plekke te bekijken.

Glas in lood [pb-city]

Glaswerkzaamheden

Keuken achterwanden

Keukenachterwanden (Lacobel) in iedere gewenste kleur voor uw keuken!

Cabine glaswanden

Wij leveren ook glaswanden voor douche en stoomcabines.

Maatwerk spiegels

Wij maken spiegels geheel op maat, in alle vormen en maten.

Woning isoleren

Isoleer uw woning door het plaatsen van HR+ en HR++ glas.

Brandwerend glas

Brandwerend glas geeft zekerheid en biedt extra veiligheid.

Ventilatie techniek

Ventilatie techniek met glasroosters.

Vraag direct een offerte aan!

    Betreft:

    Bestanden uploaden: